@clown_world_order ja to się zawsze zastanawiam co ludźmi kierowało w wyborze mbanku, bo wszyscy narzekają, a okazuje się, że to jeden z największych banków w Polsce.
@troglodyta_erudyta: mi dali jbl w galerii krakowskiej 6 lat temu i tak zostało, teraz mam tam w p---u produktów i ciężko odejść. Liczę na telefon skąd mam jakąś wpłatę to będę ostatecznie zmotywowany przejść do PKO.
tak, potwierdzam, milion lat temu go sprzedali, zwłaszcza, że nazwa handlowa "mbank" istnieje od około 2000 roku.
xD?
Głównym udziałowcem mBanku jest niemiecki Commerzbank (od 1994 partner strategiczny, od następnego roku udziałowiec, a w wyniku systematycznego zwiększania liczby udziałów w spółce od 2003 posiada ich około 70%).
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
#mbank
źródło: mbank
PobierzmBank został "ohandlowany" z grubsza 30 lat temu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@troglodyta_erudyta: realia wykopu vs realia świata poza piwnicą
xD?