Wpis z mikrobloga

@saviola7: to nic, ja to gowno zbieralem poniżej 40 i sprzedałem lekko powyżej 40, bo już nie miałem sily do tej spółki xd

I to miałem tego za kilkadziesiąt tysięcy kupionego w najlepszym momencie, a całość kisilem przez wiele miesięcy... eh, Polakowi zawsze wiadomo co w co XD
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl bo na większości SSP tak to wyglada, wywózka ewentualnie boczniak

btw. to dzięki ze się przypomniałeś, bo ty się tu prułeś mocno do mnie, jak ostrzegałem ludzi przed wchodzeniem w JSW, ile tam kisisz straty, z -50%?
  • Odpowiedz
@maniek74 i będę się pruł dalej, bo załozenie "nie da się zarobić na ssp" jest dziecinne i pokazuje twój poziom wiedzy. Giełda to nie tylko inwestowanie w pewniaczki, które się rozwijają ale też wykorzystanie momentu. Gdybym się słuchał takich ludzi jak ty to nie zarobiłbym sporych procentów na KGHM czy Azotach. A teraz się p------------z do chłopaka, bo kiedyś napisał że na bananie nie da się zarobić. A ty pisałeś, że
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl ten chłopak przez takich dzbanów jak ty, którzy naganiali tu na JSW i inne śmieci, kisi grube straty na SSP od jakiś dwóch lat i użala się nad tym na tagu, a ze się nie da zrobić na SSP to tez czegos takiego nie pisałem, ale często ostrzegałem ludzi przed tymi upolitycznionymi molochami nie raz, szczególnie przed JSW i jak widać miałem racje
  • Odpowiedz
@maniek74 jakbyś tylko umiał czytać to byś wiedział że zarobiłem na Azotach czy KGHM a na jsw mam stratę z czego nie raz się tutaj śmiałem. Więc więcej nauki czytania a mniej p---------a głupot na tagu i na pewno za parę lat będzie Ci łatwiej w życiu.
  • Odpowiedz