Wpis z mikrobloga

Ej a pamiętacie jak w latach 90 były jeszcze w Polsce w niektórych miejscach takie kible jak u hindusów, takie do kucania? Dzisiaj to jakaś abstrakcja dla młodzieży a jeszcze 30 lat temu było nam nie tylko pod tym względem bliżej do Indii xD Syf, bida i stragany na każdym kroku xD
Ja pamiętam jak miałem parę lat to jeździłem raz do roku na stary stadion Arkonii z mamą na zgromadzenia świadków Jehowy w #szczecin i tam właśnie takie były xD
#polska #kiedystobylo
krucjan - Ej a pamiętacie jak w latach 90 były jeszcze w Polsce w niektórych miejscac...

źródło: temp_file1035498538734089185

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krucjan: końcówka lat 90 tak było w tej szkole. miasto 320K mieszkańców ale w Polsce B.
Ale zależało to jeszcze od piętra, bo na niektórych były takie jak na fotce a nie niektórych normalne.
  • Odpowiedz
pamiętacie jak w latach 90 były jeszcze w Polsce w

@krucjan: W życiu takiego nie widziałem. A za dzieciaka poznałem Polskę wzdłuż i wszerz.
Łącznie z wsiami pod Włodawą, gdzie sklep był czynny 2-3x w tygodniu, a na chleb były zapisy.
  • Odpowiedz
Wszystkie siedzenia czyścili trawę ogarniali, nawet pamiętam w którymś roku zorganizowali malowanie płotu xD wiem bo sam z pędzlem jako dzieciak zapieprzałem xD W gazetach nawet o tym pisali i ich chwalili xD

@krucjan: pamiętam jak z babcią chodziłem właśnie na sprzątanie stadionu xD i nawet naprawialiśmy tam jakieś podniszczone elementy trybun

Ja pamiętam jak miałem parę lat to jeździłem raz do roku na stary stadion Arkonii z mamą na zgromadzenia świadków Jehowy w #szczecin i tam właśnie takie były
  • Odpowiedz