Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Już zapewne Magik by był, bo zero perspektyw na życie zero te kilka ładnych lat temu.
Cieszę się, że byłem uparty i nie zraziłem się kilkoma solidnymi kompromitacjami na rozmowach kwalifikacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Co więcej, pamiętam jeszcze taki moment, gdy kończyłem studia w Irlandii gdzie miałem do wyboru dwie prace: helpdesk na part time (niepełen etat) i prace w salonie samochodowym, za 3 razy większą kase.
I pamiętam swoją myśl że z tego salonu moge się już nigdy nie wygrzebać. Wciąż jestem sam sobie wdzięczny za swój upór
@Desire22: nic mi o tym nie wiadomo.
Jak sobie pomysle, ze 10 lat temu przy wyborze studiow z bardzo dobrze napisana matura myslalem ze albo Informatyka albo Ksiegowosc, i wybralem to drugie, to mam ochote sobie zyly poderznąć.
Nie dosc ze przegryw to cale zycie za marna kase.
Teraz po 30tce studiuje Informatyke, ale czy dostanę pracę w IT czy skończę ze sznurem na szyi to jeszcze nie wiem.
https://wykop.pl/wpis/73365275/jak-przebranzowic-sie-po-30-do-it-poradnik-kogos-k