Aktywne Wpisy

p3sman +147
źródło: 1000011046
Pobierz
Tetsuya +188
Oby Sony zdechło i sobie ten głupi ryj rozwaliło. Za młodu nie stać mnie było na gry i kupowałem tylko nieliczne i wyselekcjonowane, jak w końcu zaczęło mi się powodzić w życiu i zacząłem sobie budować dużą kolekcje gier to oni się wycofują z płyt (-‸ლ)
#playstation #ps5 #sony #konsole #gry #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce
#playstation #ps5 #sony #konsole #gry #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce
źródło: adb9f0621d6e40572a2676a966654a86674ccc02559386f078af37f9c3f9cf98
Pobierz

@giga_jablecznik Azure- 18k, Helpdesk- 12k. Wg mnie w tym drugim to może być sufit zarobkowy, choć wszystkiego nie wiem. W tym pierwszym na pewno nie.
Helpdesk w januszeksie może się skończyć stagnacją, ale nie musi.
@thority: No ale masz papier, a to ważne na entry level. Jak patrzę jakieś programy stażowe, to w większości mają kompjuter sajens jako must have. Spróbuj wbić się do IT bez studiów informatycznych dzisiaj.
@DarkZizi: I to kierunkowych. Do IT dzisiaj jest bardzo ciężko wejść, a bez inżyniera Informatyki to już over.
@thority Jak z pracą w IT dla ludzi mających skończone nie-techniczne studia? Ilu takich znasz? Jaka była ich droga?
Dobre masz wrażenie myślę, sporo trzeba było wiedzy i dokumentacji o sieciach nadrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktualnie wdrażam VDI i Intune u klientów swojej firmy. Pomagam też w kwestiach zarządzania AAD i O365- tematy jak AZ VMs, AD connect i Cross-tenant sync, Enterprise Applications i dużo innych tematów, choćby Radius.
Jest też cały wielki zakres tematów automatyzacyjnych i AI, nie wkręciłem się jednak w to, może
@DarkZizi: dobra, wiem już, nic się nie da zrobić bo a, b, c, d, a jak się da, to przecież e.