Wpis z mikrobloga

Mieszkam w mocno lewicowej części Florydy. W poprzednich wyborach dominowały tutaj tabliczki z Biden.
Obecnie, jakby tabliczki z kandydatami brać za sondaż wyborczy to wyniki byłby takie:
1. Trump
2. Garage Sales
3. Kamala

#usa #wyboryusa #trump #kamalaharris #heheszki
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@baidu: mówiłem miarodajnego, nie heheszkowego.

Bo wiesz, jaka jest geneza tego zdjęcia? TL DW: Biden spokał się ze straźakami w rocznicę 9/11. Jednemu z nich, noszącemu czapeczkę MAGA (tę konkretną czapeczkę ze zdjęcia) dał swoją czapkę jako symbol pojednania i wyciągnięcia ręki do "przeciwnej strony". Na co właściciel czapeczki odpowiedział, że w takim razie Biden powinien włożyć jego czapeczkę.

Także nie wiem co ty właściwie chciałeś przez wklejenie tego zdjęcia
KotTipTop - @baidu: mówiłem miarodajnego, nie heheszkowego.

Bo wiesz, jaka jest gene...
  • Odpowiedz
  • 0
nie wiem czy wiesz ale nie głosuje się tabliczkami na podjeździe ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Atari_65XE: czlowieku one sa na front yard a nie na podjezdzie. I tymi sie akurat glosuje, jest to przeciez zapisane w amerykanskiej konstytucji... takze tego.
  • Odpowiedz
@baidu: tabliczki tabliczkami, najlepsi sa ci z ogromnymi flagami na pickupach, jak zaglowce :), stoja tez na mostach i machaja... biedni ludzie, chociaz pewnie za darmo tego nie robia....
  • Odpowiedz
@baidu: to będą ciekawe wybory. Niby Floryda jest mocno czerwona, ale słyszę coraz więcej analiz że Harris ma szansę z kilku powidów. Sam nie bardzo w to wierzę, ale napewno jest ciekawie.
  • Odpowiedz
  • 0
tabliczki tabliczkami, najlepsi sa ci z ogromnymi flagami na pickupach, jak zaglowce :), stoja tez na mostach i machaja... biedni ludzie, chociaz pewnie za darmo tego nie robia....

@lajsta77: to prawda, tez nie pojmuje takiego fanatyzmu, z zadnej strony.

Ale tez zupelnie nie pojmuje tez bialych ludzi glosujacych na demokratow. Ta partia stala sie teraz tak antiwhite ze to staje sie az przerazajace. Na prawde bedac white male i glosujac na woke party to jakby byc zydem i glosowac na nsdap w latach 20
  • Odpowiedz
@baidu: @baidu dopóki stan jest zarządzany przez
Twardego republikanina to nie jest źle jeśli chodzi o gospodarkę, fanatyczni republikanie to są oszołomy na równi z woke idiotami. Normalny człowiek nie wie co się dzieje jak pogada raz z jednymi raz z drugimi, nie wiadomo co gorsze. Na Trumpa nie zagłosuje, ale na Harris tym bardziej, libertarianie mieli ciekawy program i kandydatów ale ostatnimi laty i im
Się odkleja i
  • Odpowiedz
@baidu: właśnie nie wiadomości jest mniejszym złem, prezydent sam nie rządzi, na wszystkie jego idiotyzmy zarówno woke jak i prawicowe parlament raczej się nie zgodzi, jest jeszcze kilku normalnych demokratów i normalnych republikanów w tym rządzie i ślepo głosować mam nadziej za prezydentem nie będą
  • Odpowiedz