Wpis z mikrobloga

#perfumy
Bardzo polecam Mireczka @cichyluki88
-super doradztwo, szybka pomoc
-paczka zapakowana jakby jechała na wojnę
-prosisz o 3 rzeczy dostajesz więcej
-dbałość o szczegóły.
Jestem nowy, a to moje pierwsze "zakupy" i jestem pod ogromnym wrażeniem, polecam tego Pana.
9K96T - #perfumy 
Bardzo polecam Mireczka @cichyluki88
-super doradztwo, szybka pomoc...

źródło: IMG_20240923_113950

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cichyluki88: dzięki za info
sam działam na Phomemo M110 i może muszę ogarnąć inaczej wrzucanie na samą drukarkę, bo wrzucasz z apki Niimbota czy z excela (podobno też idzie)
  • Odpowiedz
@loopie96: Apka nimbota jest zajebiaszcza, bo robisz sobie templatki, które łatwo się zmienia, zapisujesz w folderze i jak musisz rozlać różne zapachy to poprostu zaznaczasz, które etykietki ma wypluć i leci cięgiem :) Nie trzeba każdej drukować osobno.
  • Odpowiedz
@cichyluki88: kurcze to jednak wiele wygodniej niż w tej apce phomemo, to może będzie łatwiej zmienić drukareczke po prostu a to wydać komuś kto będzie miał prostsze zadania dla drukareczki hahah
tam też są templatki ale tak paru na raz do wyrzucenia nie można wybrać tylko po kolei i to trochę wydłuża czas zabawy z apką
bardzo dziekuję za info ()
  • Odpowiedz
@loopie96: Wada jest taka, że w nimbocie za funkcje premium, jak kolejkowanie drukowania płaci się abo, ale moim zdaniem jest opłacalny, bo daje duuuużo możliwości + dochodzi dużo ciekawych templatek nie tylko do perdumek.
  • Odpowiedz
@loopie96: Linki do fragry mam na swoim straganie, a kod qr prowadzi właśnie na stragan ;p Myślałem o generowaniu kodów do poszczególnych opisów na fragrze, ale dużo z tym roboty. A tak jak ktoś po jakimś czasie wróci do odlewki, będzie chciał zamówić więcej, to zeskanuje kod i trafi na stragan znów ;p
  • Odpowiedz