Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Ekspert_od_niczego: Malo tego - wedlug tego co twierdzisz, ze przydzielenie do grupy wymaga akceptacji jej czlonkow, to osoby transplciowe przerabiajace sie np. z mezczyzny na kobiete zostaja kobieta dopiero po przybraniu wszystkich cech w tym genitaliow, a przedtem nie sa ani mezczyzna ani kobieta, czyli krotko mowiac nie sa osoba, sa czlowiekiem jako zwierzeciem.

Tak samo na przyklad Ukrainiec ktory wyjechal do Polski, nauczyl sie polskiego i przyjal polskie obywatelstwo
  • Odpowiedz
@An-Dagda:

, to osoby transplciowe przerabiajace sie np. z mezczyzny na kobiete zostaja kobieta dopiero po przybraniu wszystkich cech w tym genitaliow,

Naprawdę, ja jestem bardzo ciekawy skąd niby wpadłeś na taki pomysł. W jaki w ogóle sposób odnosi się to
  • Odpowiedz
  • 0
nie rozróżniasz naukowej klasyfikacji zwierząt, ustalanej odgórnie na podstawie dowodów naukowych przez biologów, od tworzonej oddolnie SPOŁECZNOŚCI ludzkiej?

@Ekspert_od_niczego: odrozniam - LGBTQ+ jest bardziej szurowskie bo nie jest poparte nauka.

zostały dawno
  • Odpowiedz
@An-Dagda:

odrozniam - LGBTQ+ jest bardziej szurowskie bo nie jest poparte nauka.

Nie jest poparte nauką, tak jak przynależność do subkultura gothów czy jakiejkolwiek innej nie jest poparta nauką, bo to dobrowolna przynależność do oddolnej grupy, a nie naukowa odgórna
  • Odpowiedz
@An-Dagda: Akceptacja przynależności do grupy jest w tym przypadku natychmiastowa, nie mam zielonego pojęcia jak wpadłeś na idiotyczny pomysł, że ktokolwiek uzależnia swoją akceptację od tego, czy tranzycja została już przeprowadzona i to w całości.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: Poza tym - wedlug tego co twierdzisz LGBTQ+ nie moze istniec, bo nie moglo zaistniec - nie da sie uzyskac poparcia czlonkow grupy ktora nie istnieje, a wiec nie mogl sie pojawic pierwszy czlonek. Dyskusja skonczona, LGBTQ+ to tylko niepotwierdzona faktami teoria spiskowa
  • Odpowiedz