Aktywne Wpisy

Onkosfera +178
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +421
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Planujemy wziąć dwa koty (rodzeństwo) i czytam, że niby koty potrzebują tyle kuwet ile kotów plus jeden. Szczerze mówiąc o tym nigdy nie słyszałem. Zawsze jak mieliśmy kiedyś kota, to miał po prostu jedną kuwetę i tyle. Nie znam nikogo, kto by miał kilka kuwet dla kilku kotów, a co dopiero dwie kuwety dla jednego kota.
Jak to w końcu jest? Te artykuły to takie dziennikarskie pitolenie, czy faktycznie tak jest?
#koty #kuwety #pytanie #pytaniedoeksperta
mniej sprzątania.
ważny żwirek, bo niektóre maja fioła, np silikonowy u mnie się nie przyjął
gruby betonitowy tez średnio ( gorzej się mi sprząta )
sprzatac min. x1 dziennie lub lepiej x2 ( rano wieczor )
Nie wyobrażam sobie mieć jednej na tyle sierściuchów, dwa koty to jednak podwójny syf, czasami jakiś kot zostawi dwójkę na wierzchu, w którą drugi kot może przez przypadek wejść i narobić bałaganu w okolicy. W dodatku dochodzi duża ilość szczochów, które trzeba systematycznie usuwać. 3 kuwety to już bajdurzenie typowych kociarzy bambinistów, którzy pół domu