Wpis z mikrobloga

#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?

Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!

Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?

XXI wiek, Schengen, tanie linie lotnicze, a Iza zachowuje się jakby mentalnie nadal była w głębokim PRL-u gdzie możliwość zagranicznej wycieczki była zarezerwowana jedynie dla elit. Po jej filmach można pomyśleć, że Polska jest jakimś dzikim krajem gdzie ludzie rysują samoloty na glinianych tabliczkach marząc by móc chodź raz w życiu gdzieś polecieć.
Nusantara - #frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysł...

źródło: Screenshot_20240921_084817_Instagram

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nusantara: tak serio mówiąc, to ona musi być strasznie biedna (że głupia to już nie wspomnę) i stąd na przykład uważa, że wylot do Grecji na tydzień to jakiś luksus.
Do tego musi być strasznym nierobem, bo dzisiaj pracując w Lidlu na lizaki cię stać na polecenie gdzieś w Europie.
  • Odpowiedz
@Nusantara: nie wiem kto to, ale nie, to ma trafić do średnio rozgarniętych, przed którymi ona stwarza iluzję, że to jakiś międzynarodowy projekt.

To dość prosty schemat, ale widocznie skuteczny, skoro tyle osób tak działa. Pokazać pieniądze, ekskluzywne marki, na tych najbardziej naiwnych/zdesperowanych/nieogarniętych to działa
  • Odpowiedz
  • 7
dzisiaj pracując w Lidlu na lizaki cię stać na polecenie gdzieś w Europie.

@moj_wykopowy_login: No o tym mówię. Przecież Polska to nie jest jakaś Afryka gdzie pół wioski musi się zrzucać na bilet do Europy dla jednej osoby
  • Odpowiedz
  • 33
przed którymi ona stwarza iluzję, że to jakiś międzynarodowy projekt.

@Wojt_ASR_: Jeszcze rozumiem tych co jadą do Dubaju i wynajmą Ferrari na godziny. To może stwarzać pozory bogactwa.

Tymczasem Izunia, która pozuje na człowieka sukcesu lecąc tanimi liniami do Grecji i robiąc zdjęcia ze starym laptopem Toshiba i najtańszymi frytkami z baru jest po prostu żałosna. Nie wiem na kim to by miało zrobić wrażenie? Chyba tylko na ludziach z
  • Odpowiedz
@Zakimar tanie linie lotnicze mogą mieć tańsze bilety już PKP. Kiedyś mniej zapłaciłem za bilet do Sztokholmu niż na dojazd pociągiem do Nowego Dworu Mazowieckiego.

Te jej wczasy w 20 osób w willi też pewnie tańsze niż wyjazd w góry czy nad morze
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret: chlopie, mnóstwo ludzi w tym kraju nie zarabia 4k na rękę. Oni zastanawiają się, czy wgl jechać na wakacje, czy jednak lepiej dorobić w tym czasie na borowkach.

Mówię ci, że kompletnie nie znasz życia i realiów poza internetem. Dla wielu osób wyjazd za granice, z malymi zarobkami, dziećmi i brakiem znajomości języka, to niemożliwa wyprawa, jak do Honolulu.

Są tanie bilety to fakt, moze dla bezdzietnego młodzika, który
  • Odpowiedz
@Zakimar ja tylko mówię że lot za granicę często jest tańszy od podróży do sąsiedniego miasta Wojewódzkiego.

Aaa ja nie znam życia ( ͡° ʖ̯ ͡°) pracowałem w fabryce smrodu bez BHP za mniej niż minimalną ale są to na czarno a udzielając korepetycji jak dawali ciasto brałem dokładkę bo nie miałem hajsu na żarcie

Przecież Iza to bezdzietny młodzik
  • Odpowiedz
  • 26
Są tanie bilety to fakt, moze dla bezdzietnego młodzika

@Zakimar: Ale przecież ci ludzie z mlm to są właśnie młodziki bez dzieci, partnerów i kredytów mieszkaniowych. Pracując na znienawidzonym etacie by miała kasę na wycieczki, ciuchy i dobry komputer.

Mnie bawi, że oni pozują na elitę i milionerów żyjących z dochodu pasywnego w krypto i giełdzie jednocześnie chwaląc podróż do Grecji jako przygodę życia
  • Odpowiedz
  • 8
@maikeleleq super, fajny tani lot. A teraz podsumuj dojazdy do lotnisk, nocleg i to co będziesz jeść w Londynie. Ile wydasz za 2 dni? Loty są teraz tak tanie, że bardzo często stają się najmniejszym kosztem wycidczki.
  • Odpowiedz