Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
RudyLemur +2
Przepraszam za drastyczne zdjęcia i że pytam o takie rzeczy w internecie zamiast lekarzy, ale u kilku już byłem i mam wrażenie że oni sami już nie wiedzą jak mi pomóc.
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 2143072
Pobierz

źródło: IMG_20240921_000329603_HDR
Pobierzźródło: IMG_20240921_000358001_HDR
PobierzNo ale miłego, ważne, że chop się naje i dopije pepsi żeby się dobrze bekło i przyjęło XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu