Wpis z mikrobloga

jak można kupować gry na steamie, to trzeba nie mieć mózgu.

@Mateo132: kolego, promocje byly takie w tym roku ze ceny nizsze niz na cdkeys lub g2a.

Normalnie bym nie kupil to sie zgadza. I gog robi robote bo nie musze aktualizaowac apki jak w steam zeby zagrac.
Najgorze gunwo to ubi i epic, ktory ma problemy z logowaniem.
  • Odpowiedz
  • 2
@michalxd21 ja p------e, rozumiem, że jacyś mali wydawcy mogą sugerować się cenami proponowanymi steama, ale k---a EA ma cały polski oddział. Żałosne, mam nadzieję, że nikt tego w Polsce nie kupi.
  • Odpowiedz
@Mateo132: Normalnie, ja kupuje praktycznie wyłącznie na Steamie, ale oczywiście nigdy nie kupuję niczego na premierę. Na promkach idzie się obłowić w mnóstwo gier w fajnych cenach.
  • Odpowiedz
@michalxd21: Szwajcar na minimalnej zarobi na Fife w 3 godz., a taki ze średnimi zarobkami to w 1,5 godz. A p0lak w tym czasie będzie się pruł na wykopie, że EA okrada graczy bo co roku wydaje to samo i kto to widzioł tyle pieniędzy dawać za grę. Po czym weźmie swoje wynagrodzenie za 3 godz. pracy w kołchozie i kupi sobie 0,7 wudy i tęczową colę.
jutokintumi - @michalxd21: Szwajcar na minimalnej zarobi na Fife w 3 godz., a taki ze...

źródło: 027130d78f6b61af3255fa621105d9e97736517523dbe0561fe9b7a2e7eb7200

Pobierz
  • Odpowiedz
@loczyn: steam się bojkotuje za najwyższe ceny gier na świecie. Żaden kraj tyle nie płaci, mimo pięciokrotnie wyższych zarobków w Szwajcarii nawet tam jest taniej.
  • Odpowiedz