Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W związku ze skandalicznie długim czasem oczekiwania na termin egzaminu praktycznego w WORD Łódź, mam pytanie: czy w systemie info-car technicznie możliwe jest zapisanie się na więcej niż jeden termin? Czy może jest to jakoś blokowane?
#lodz #prawojazdy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Wredna_pomarancza z tym "na szczęście" to tak średnio. :P Tzn. zdaję sobie sprawę co masz na myśli (blokowanie terminów dla innych osób), ale jeśli zda się w jednym z tych terminów, to pozostałe i tak się odwołuje i wracają one do puli. Nie wiem, jak w innych miastach, ale w Łodzi parę lat temu wpadli na wspaniały pomysł, aby zlikwidować 2 ośrodki i zostawić tylko jeden.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miesiąc czekania sporo, lecz umiejętności jazdy się nie da zapomnieć w miesiąc.
Ja np. Przed egzaminem lubiłem oglądać filmy na Yt że szkół jazd, i często tam były też filmy z najczęściej popelnianymi przez kursantów błędami. Fajny sposób utrwalenia sobie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wiem o co Ci chodzi, ale chyba nie wyobrażasz sobie chaosu jaki utworzyłby się w takim momencie. W dodatku nie masz gwarancji, że nie czekałbyś nawet i trzech miesięcy na wszystkie próby swojego egzaminu, bo nie wiadomo ile zwolniłoby się terminów do tego czasu. Pytanie, czy na wstępie nie dostałbyś terminu na przykład za pół roku, bo tyle ludzi wykupiło sobie na przykład po pięć egzaminów. ( ͡°
  • Odpowiedz