Aktywne Wpisy

Bobby_Peru +367
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...

Lewusx +28
7 tydzień redukcji dobiega końca. :)
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
źródło: IMG_9965
Pobierz

źródło: temp_file7351442842306171140
Pobierzźródło: temp_file9028715018827146112
PobierzNo tak Turcy zawsze z serduszkiem do Polaków, wcale ich postawa nie miała związku z konfliktami z innymi europejskimi mocarstwami które przeprowadziły rozbiory.
@JAuStURYErSE do bingo brakuje urban legend o "poseł Lechistanu jeszcze nie przybył"
Kochają ich tam
2024 a wykopki dalej wierza ze polityka opiera sie na sentymentach, jak dzieci.
@srgs Nie napisałem dlaczego tak się stało tylko, że tak się stało i jest to zwykła ciekawostka. Poza tym tłusty gbur z różowym paskiem nieużywający polskich liter nie będzie mnie przyuczał o upośledzeniach historycznych, kuriozum:)