Wpis z mikrobloga

@Carrioner Jeśli chodzi o kobiety, to czasem przesadzasz i podchodzisz do nich za instrumentalnie.
Ale ciężko słuchać jakichkolwiek twoich rad.
Dla mnie Katharsis, czyli film, gdzie jako stary chłop zacząłeś płakać za byłą do kamery, skreśla cię jako mężczyznę.
Ten film to jak czarnoskóre dziecko u dziewczyny.
  • Odpowiedz
@Hambercios: Czy ja wiem, czy ten film przekreśla go jako mężczyzne? Bardziej bym powiedziała, że to był jeden z tych filmów, gdzie pokazał prawdziwego siebie. Człowieka, który potrzebuje akceptacji innej osoby, co jest normalną sprawą ()
  • Odpowiedz
@Carrioner: Bo jesteś toksyczną s---------ą, której wydaje się, że jest GigaChadem, podczas, gdy wszyscy cisną z ciebie bekę. Ponadto stałeś się skrajnym Prawakiem, a tego typu ludzie mnie wkurzają.
  • Odpowiedz
@Carrioner: Jedyna i niepowtarzalna szansa na wytknięcie małego błędu, do którego się nie przyznałeś jak wysłałem Ci kiedyś donejta, zamiast tego zacząłeś po prostu obrażać. :P

i żeby nie było, oglądam Ciebie od paru lat, dużo się od Ciebie na(U)czyłem, np. to, że wymawia się "l-Ogika", "m-Uzyka", "f-Izyka" z odpowiednim akcentowaniem, ale jak zwróciłem Ci uwagę, że od słowa "nauka" jest wyjątek i nie wymawia się "nAuka" tylko "naUka" to
  • Odpowiedz