Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +88
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#remont #mieszkanie
Ile farby kupic na mieszkanie 40m2 wg was? Myslalem ze na raz pomaluje i 10litrow wystarczy ale jak czytam opinie o farbach to ludzie na 3-4 razy maluja xddd kupowac 20litrow od razu?
Swoja droga czy sufity rowniez malowac? Sa czyste, ogolnie mieszkanie bylo malowane dwa lata temu ale sciany przez poprzedniego wlasciciela ze zwierzetami stan kytyczny. Myslalem zeby tylko sciany przeleciec ale nie wiem czy sufit nie bedzie sie odznaczal wtedy.
Bede zamawial z dostawa dlatego pytam, bo nie jestem mobilny.
Przy okazji macie do polecenia jakas farbe biala?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tyle ile napisali
3/4x to chyba jak trzeba zamalować jaskrawą farbę czymś jasnym, ale ogólnie to bez przesady 2 warstwy powinny być git.
wszystko będziesz widział po malowaniu jak się prezentuje. Za dużo też farby nie ma co kupować, bo nie ma co z tym potem zrobić, a dokupić zawsze można (cyknij se fote koloru i producenta żebyś nie zapomniał). jak już
źródło: Zrzut ekranu 2024-09-18 151503
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@Felixu_enjoyer @charlie1919 dziekuje, juz wszystko wiem
────────────
no i gdybyś czasem posłuchał 1:1 co @charlie1919 napisał to mógłbyś właśnie mieć źle pomalowaną ścianę bo nawet identyczne farby kupione w tym samym
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord