@Andrzej_Buzdygan: Majtczak, to się wykopkami tak bardzo przejął, że cała jego rodzina puściła pozwy, które prawdopodobnie wygrają. Skończ p-------ć i wierzyć w tę mityczną moc wykopków. Moc wykopków kończy się w chwili gdy mama każe wynieść śmieci.
@Andrzej_Buzdygan: jak masz wszystko podane na tacy, to nie wiesz ile wysiłku pochłania normalne życie. Przeciętna osoba szanuje swoje życie i jest empatycznie nastawiona do innych: życie to lata edukacji, pracy, wzlotów i upadków, problemów po drodze. Banany mają nieraz po prostu odkręcony kurek z kasą i na tym się kończy ich wychowanie, uczucie jest zapewne podobne do gry na kodach. Myślę, że często ci ludzie nie znają wartości cudzego
@powerfulally: no i właśnie ciekawi mnie co teraz siedzi w pustym łbie tego Łukaszka albo po roku w głowie Sebastianka. Czy jest jakaś refleksja czy dalej lecą na tym zwierzęcym instynkcie przetrwania napędzanym paniką o utratę tego wygodnego stylu życia. Nie wyobrażam sobie co musi siedzieć we łbie pijaka czy banana, który zabija człowieka na drodze i wie, że wszystko dokumentnie z----ł.
@Andrzej_Buzdygan: skąd w ogóle pomysł że Sebastianek przejmuje się wykopkami? Wykopkom prędzej czy później się znudzi (patrz villa carpatia czy jak oni tam) a on dalej będzie żył tak jak żył
@Andrzej_Buzdygan: ten cwel żak był wielokrotnie karany za jazdę po pijaku i co? Nawet jak go zamkną, to wyjdzie i będzie robił to samo. Jedyny plus, że sprawa jest medialna i może ktoś "życzliwy" jak go spotka na ulicy, podzieli sie swoją "życzliwością". Tylko społeczne wykluczenie dla takich patusów może coś zmienić.
Na jego miejscu to bym wziął sznur i palnął sobie w łeb z pistoletowiny
@Andrzej_Buzdygan: mógłby pójść na kilka lat do paki, wyjść i żyć sobie dalej. Po czasie wszyscy by zapomnieli. Ludziom by się to niepodobalo, ale musieliby z tym żyć.
Mnie rozwalaja jednostki, które mają miesiąc do odbycia albo kończy im się kara i uciekają generują jeszcze większą kare. No ale od nich nie wymagam myślenia xD
@Kapitan_Pudenda: moc wykopku, choć przesadnie chwalona, kilkukrotnie okazała się przydatna. To ściekowy portal, ale nie bez wpływu na rzeczywistość. Nawet teraz,gdy jest cieniem samego siebie. Jakbyś nie kwękał, to właśnie sprawa Majtczaka jest tego dowodem. To jedne z nielicznych chwil, gdy liberałowie, konserwy, femboye, neuropoki, śmieszki, zwolennicy patocontentu etc. rzucają wszystkie zwady i idą j3b4ć takiego majtczaka w każdym miejscu. I BARDZO DOBRZE. Lincz do konca życia w przypadku takich
@Andrzej_Buzdygan: myślę, że w tym przypadku strach o siebie przede wszystkim. Tutaj ewidentnie nie wykształciły się zwoje mózgowe odpowiedzialne za odczuwanie empatii. Co do Sebusia - nie przeprosił, nie powiedział, że mu przykro, że z----ł, że nie chciał. W każdym komunikacie od niego czy rodziny było skupienie na hejcie w stosunku do nich, a samo zdarzenie nazywali „tragedią”. Ani słowa o ofiarach, a raczej robienie z siebie ofiar. Myślę, że
@Meserole: nie sądzę. Wadą i zaletą Polaków jest duża zapiekłość i "na złość X zrobię Y". Ja jużdo końca życia będę wspominał majtczaka i pamiętał tę sprawę i ta Federacja, która broni jego imienia i im podobni, zawsze będą mogłu liczyć na moją mowę nienawiści.
@Andrzej_Buzdygan: Majtczak, to się wykopkami tak bardzo przejął, że cała jego rodzina puściła pozwy, które prawdopodobnie wygrają. Skończ p-------ć i wierzyć w tę mityczną moc wykopków. Moc wykopków kończy się w chwili gdy mama każe wynieść śmieci.
No raczej się właśnie przejął skoro poleciały pozwy, na pewno grzanie tematu nie jest im na rękę - to po pierwsze.
Po drugie, dzięki serwisowi film z wypadku został rozpowszechniony i
@Andrzej_Buzdygan: Upubliczniał dane rodziny sprawcy.
moze i absurdalne, ale poparte przepisami prawa obowiązującego w Polsce.
O tym tlenionym albinosie w kurtce jak folia na nieboszczyka.
Komentarz usunięty przez autora
@Andrzej_Buzdygan: mógłby pójść na kilka lat do paki, wyjść i żyć sobie dalej. Po czasie wszyscy by zapomnieli. Ludziom by się to niepodobalo, ale musieliby z tym żyć.
Mnie rozwalaja jednostki, które mają miesiąc do odbycia albo kończy im się kara i uciekają generują jeszcze większą kare. No ale od nich nie wymagam myślenia xD
Tak
No raczej się właśnie przejął skoro poleciały pozwy, na pewno grzanie tematu nie jest im na rękę - to po pierwsze.
Po drugie, dzięki serwisowi film z wypadku został rozpowszechniony i