Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pieronek: @Basiura89 Paradoksalnie teraz to dobry moment, by je "hehe wiecie przejściowo, jak VAT 23" przenieść na powodzian, a potem skasować.
Ewentualne wonty można zbijać hasełkami o empatii i innymi "o ty suha paruwo tam woda sie leje" i by przeszło. Poza tym lepiej teraz w miarę niedawno po wyborach, niż później przed kolejnymi samorządowymi lub do sejmu, bo prezydenta i tak mają w kieszeni (a raczej pisuary nie
  • Odpowiedz
@Pieronek: Ooojezu ale bym chciał zobaczyć ludzi wscieklych, w---------h, zrozpaczonych, hahah ale to byłby widok, bo lubiem cierpienie innych i sycem siem :D

Wiem, że chodzi o placz matek itp, ale nadal, co wy macie w glowie ze sie tym karmicie?
  • Odpowiedz
  • 0
@kkecaj: przecież dostałyby więcej pieniędzy, polka półce odmówiłaby pomocy w naszym pięknym kraju? Na zalanych terenach nie ma teraz pracy.
@derivatives oczywiście, że tak
@tellet mądrego to i miło posłuchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@b0dyload wściekli ludzie muszą oddać pieniądze potrzebującym (ZOBACZ JAK)
  • Odpowiedz
myślę że obecnie wiele domowych budżetów by poleciało bez tych pieniędzy i nie mówię tutaj o patologii

@Kreation: No to jak nie stać na dzieci, to trzeba było się zastanowić ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@tellet: nie chcę oceniać, niż demograficzny też z czegoś wynika i w sumie wszystkie zdrowe dzieci wychowane na uczciwych obywateli są na wagę złota. W Polsce bez odpowiedniego wykształcenia nie jest łatwo dobrze zarabiać, chyba że mówimy o szkodliwych zawodach
  • Odpowiedz