Aktywne Wpisy
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +33
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: Bez nazwy
PobierzDawno temu, kiedy Wrocław był młodym miastem, na jego ziemiach rozciągały się bujne lasy i potężne rzeki. W samym sercu tych ziem mieszkał potężny smok o imieniu Odran, który władał wodami rzeki Odry. Smok ten, choć zazwyczaj spokojny, miał kapryśną naturę i wymagał od mieszkańców corocznych darów, aby utrzymać wody rzeki w ryzach. Ludzie ofiarowali mu złoto, zboże, a nawet klejnoty z wrocławskich skarbnic.
Jednak pewnego
https://polska.geoportal2.pl/map/www/mapa.php?mapa=polska#
Mapa Zagrożenia Powodziowego
Ledwo działa z powodu obciążenia.
Legendy brak.
Zakładam że czerwony to kiepsko zielony średnio.
Chyba średnio, skoro zielone są brzegi i wały, a im dalej od brzegu to tym więcej czerwonego
źródło: 96355373-8461-4b6c-bfa7-e25ec23b29d5
Pobierz@Faynem:
źródło: ba001cd0992724b8bfc86595db0f3b748fab10940ea3d9d1a322882e4b22bdc1
Pobierz@Faynem: Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami....
Kolor czerwony pokazuje miejsca gdzie wykoleił się tramwaj w ciągu ostatnich 7 dni. Zielone - w ciągu ostatniego miesiąca.