Aktywne Wpisy

32cm +809
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Lardor +118
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz

Skąd ten brat Piotrka z #podrozewojownika mial kase na kilka coffeeshopów i cztery szeregowki z basenem (oni to nazywaja willami xD). Myślicie, że handlowal "towarem" i przez to mial na to wszystko kase? No, bo samymi walkami tyle nie zarobisz a jest troche takim polakiem wyklętym co by mógł przenieść parę funtów do tej Tajlandii. Jestem za transparentnością zarobków, wszyscy co mówią "pieniądze lubią cisze" to z reguły oszuści, których należy dojeżdżać aż stracą wszystko.
Sam Piotr Pająk chociaż robi dobre materiały to widzę, ze nadal jest takim cwaniaczkiem trochę. Mam wrażenie, że on wewnętrznie jest toxiciem a tylko się uśmiecha do kamery. Mocno nie lubi Polski mimo, że ma tatuaże z powstańcami i w razie wojny raczej by tu nie przyjechał walczyć a wy co myślicie? Przyjechałby czy nie heh #podroze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mam takie same wrazenie.
Poza tym widac, ze te podroze robi na sile i tam nie ma zadnej jakosci. Ciagle powtarza, ze gdziej jedzie "bo nic z polkishc youtuberow tam nie byl", no co to jest w ogole za powod. Po pierwsze nie jedzie tma bo sam tego chce tylko robi to na pokaz.
On chyba chce sie poczuc,
Chcesz to sobie badz "transparentny". Mimo iz moje zrodlo dochodu to tylko etat, nie mam ochoty sie nikomu chwalic ile zarabiam
Zobacz sobie wyswietlenia casha - na patronite ma 20k PLN na miesiac.
Pajak podobne wyswietlenia - na patronite 20 zl (dwadziescia zlotych) miesiecznie.
Jakby mial taka wierna widownie, to chyba bardziej by go