Aktywne Wpisy
WielkiNos +587
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Kabas +173
11 trafionych 6 w dużym lotku.
Ktoś sprawdzał numery, jest 6 - kumulacja 3mln, już zwalniam się z roboty, a tutaj xD
#lotto
Ktoś sprawdzał numery, jest 6 - kumulacja 3mln, już zwalniam się z roboty, a tutaj xD
#lotto
Ps jego ojciec to wierny służbista PiSu.
Po za tym, w-----a mnie ta narracja, że musieli by się wynieść. Oni dostali by nówki domy, w bezpiecznym miejscu, nie na terenie zalewowym. Im nie chodziło o domy, dobytek czy samą rację. Ot to po prostu syndrom debila
Każdy chce tylko nie obok mnie.
Ludzie bowiem łatwiej odkąd świat jest światem
Znoszą ojca śmierć niż ojcowizny stratę
@bruhh: A to nie miały być suche zbiorniki, które napełniałyby się tylko w czasie wysokich stanów wód?
Gość mógłby sobie coś tam uprawiać chyba.
bo przecież jest internet w komórce i co łoni chco tu mi wieszoć!
@bruhh: a jak było z protestami przeciwko CPK ? Ci którym płacono akurat byli zarobieni po pachy ale Ci których działek nie było koniecznosci wykupowac protestowali wespół
@Anthrax91: no wlasnie jest - zbudować te zbiorniki a ludzi przesiedlić, bez p---------a. Demokracja czyli decyduje większość a nie mniejszość, czyż nie? Dlaczego kilkunastu rolników i jakiś lobbystów zablokowało budowe zbiorników retencyjnych które miały się przysłużyć dziesiątkom tysięcy ludzi?
@Anthrax91: no rzeczywiście bezpieczeństwo tysięcy ludzi to słaby argument, kiedy trzeba oddać kilka arów nieużytków za cenę powyżej rynkowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście teraz można łatwo wywłaszczać takich osłów. Wystarczy odważny polityk