Wpis z mikrobloga

Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".

- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od wykopu dla firmy ojca Majtczaka

- 200 000 zł od jednego wykopka, który napisał, że żona Majtczaka jest "żoną mordercy"

1,7 miliona złotych zarobione na spalonej żywcem trzyosobowej rodzinie. Trzeba przyznać, że mają głowę do interesów.

Zdjęcia, które "nie zostały opublikowane" czyli np. uśmiechnięta para młoda, zostały opublikowane przez fotografa ślubnego.

#majtczak #afera #wykop #logikarozowychpaskow
WykopX - Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia ...

źródło: 5e1b3e85ce2ab18d991bc3ce889ca4e3adab4674b9c13982f4a64f6f53c19bee

Pobierz
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopX: Państwo powinno w takich sytuacjach proponować darmową pomoc prawną dla pozwanych, a na cwaniaczków nasłać wszelkie możliwe kontrole, przetrzepać do dwóch pokoleń wstecz i wykryć wszystkie wały.
  • Odpowiedz
Majtczaki wy wstydu nie macie, synek morderca, mąż morderca. Uciekinier ukrywający się w Dubaju. Czekam na pozew za napisanie prawdy.
  • Odpowiedz
  • 3
@WykopX
Pani marleno majtczak - żono sebastiana majtczaka który zabił w wypadku rodzinę i nie poniósł za to żadnej odpowiedzialności podaję moje adresy IP:
- domowy: 127.0.0.1
- i pod tym też mnie zastaniecie: 192.168.1.101
Z niecierpliwością czekam na pozew od prokuratora
  • Odpowiedz
@eMWu12:

jeżeli jakikolwiek wykopowicz zostanie faktycznie pozwany przez te dwunożne samobieżne ludzkie gówna to dorzucam się na papugie

Ja również, jak taka zbiórka wejdzie na główną to pozwany typ uzbiera kilkaset tysięcy, także nie bać się pozwów.
  • Odpowiedz
Trochę nie rozumiem, dlatego proszę o wytłumaczenie. Czy chodzi o to, że małżonka MORDERCY, który ukrywając się w Emiratach Arabskich przed odpowiedzialnością za MORDERSTWO chce od nas jakieś adresy IP? Chodzi o te takie cyferki i kropki, tak?
  • Odpowiedz
200 000 zł od jednego wykopka, który napisał, że żona Majtczaka jest "żoną mordercy"

@WykopX: W czasach powszechnego fałszu mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym
  • Odpowiedz
hehe, jaki ten świat jest mały lol
mój adres to 192.168.1.0
nawet nie wiedziałem że obok was mieszkam.
pozdro ziomeczki.
a mordercom i ich żonom wiadomo co, wiadomo gdzie. ;)

Podaję
  • Odpowiedz