Aktywne Wpisy
wonsisko +124
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +26
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od wykopu dla firmy ojca Majtczaka
- 200 000 zł od jednego wykopka, który napisał, że żona Majtczaka jest "żoną mordercy"
1,7 miliona złotych zarobione na spalonej żywcem trzyosobowej rodzinie. Trzeba przyznać, że mają głowę do interesów.
Zdjęcia, które "nie zostały opublikowane" czyli np. uśmiechnięta para młoda, zostały opublikowane przez fotografa ślubnego.
#majtczak #afera #wykop #logikarozowychpaskow
Przesyłam zdjęcie mordercy z żoną mordercy
Pani marleno majtczak - żono sebastiana majtczaka który zabił w wypadku rodzinę i nie poniósł za to żadnej odpowiedzialności podaję moje adresy IP:
- domowy: 127.0.0.1
- i pod tym też mnie zastaniecie: 192.168.1.101
Z niecierpliwością czekam na pozew od prokuratora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja również, jak taka zbiórka wejdzie na główną to pozwany typ uzbiera kilkaset tysięcy, także nie bać się pozwów.
@WykopX: W czasach powszechnego fałszu mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym
mój adres to 192.168.1.0
nawet nie wiedziałem że obok was mieszkam.
pozdro ziomeczki.
a mordercom i ich żonom wiadomo co, wiadomo gdzie. ;)