Wpis z mikrobloga

via Android
  • 8
@anisek no w sumie racja, do czasu aż wpuściliśmy ukrainców nikt w tym kraju nie kradł, nie mordował, nie gwałcił i nie napadał. Sami dumni patrioci, nawet lumpy spod żabki podśpiewywał rotę. Szkoda tylko, że im więcej tej dumy tym mniej rozumu.
  • Odpowiedz
qubas89: @Misaka to predzej podpada pod ukraincow ktorzy maja w------e - na tej samej zasadzie na zachodzie niszcza migranci panstwo, bo to nie ich.

@anisek: i już zaczęło się oczernianie Ukraińców, bez żadnych dowodów.
Rozumiem, że w 2010 i 1997 to również byli Ukraińcy? Bo takie rzeczy działy się podczas poprzednich powodzi i nie tylko.
  • Odpowiedz
@Misaka: @Erus @WafleMichaua @Wookash071 widze, ze trafilem w sedno, skoro tak sie zdenerwowaliscie :)) Zastanawiam sie, jak mozna byc tak naiwnym i takim ojkofobem, ze swoich bedziecie oczerniac i obrazac, natomiast jak ktos argumentem rzuci przeciwnym to juz zylki na czolach wychodza, bo Polakow to mozna oczerniac ale Ukraincow to zdrada XD Wezcie sie rozpedzcie i w najblizszy mur lbem grzmotnijcie, moze sie wam oczy otworza i
  • Odpowiedz
@anisek: Ja bym tam oczernił jakieś murzyna, bo jestem rasistą na 200%, ale nie mam żadnych nagrań ze zdarzenia, więc rzucam słów na wiatr, bo nie jestem aż takim pajacem. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Zastanawiam sie, jak mozna byc tak naiwnym i takim ojkofobem

@anisek: a ja zastanawiam się, jak można spamować prorosyjską propagandą będąc Polakiem.
  • Odpowiedz