Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nikt normalny nie zagaduje na ulicy,nic dziwnego jak laska zlewa. Ba, nawet w takich miejscach jak kluby czy puby wlasciwie zawsze zlewają. Dlatego szanujacy sie facet nie powinien dawac atencji i podbijac im ego. To juz nie te czasy kiedy to sie oplacalo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-fan-32: Pierwsze zdanie na wykopie to jednak trochę zabawna analogia. Jak sobie ma wykopek typowy niby wyobrazić, że do niego podbija jakaś laska? To tak jakbyś debilowi tłumaczył wymianę żarówki na przykładzie zasady nieoznaczoności Heisenberga.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdecydowany-poszukiwacz-14: Wyobraziłem sobie.

To znaczy wyobraziłem to sobie cztery godziny temu i właśnie się obudziłem bo jak zacząłem sobie taki scenariusz wizualizować to mózg nie wytrzymał poziomu abstrakcji i musiał się zresetować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
Może tylko przypomnę "to kobieta wybiera mężczyznę który ją wybierze", i laski nie podbijają, one wysyłają sygnały zainteresowania tylko, reszta to już brocha chłopa co z tym dalej zrobi.
  • Odpowiedz
W życiu trzeba znaleźć tylko jedną osobę, która będzie nami zainteresowana.

@mirko_anonim: ta, trzeba jak desperat liczyć na jedną doope która z łachy będzie zainteresowana, super sprawa xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-filozof-22: Niestety, jeśli to taka kobieta jak ja, to nawet jak jej się spodobasz, to nie podbije do ciebie, licząc się, że porażka jest niemal pewna. Pomiędzy mną, a przegrywami stawiam znak równości, bo jestem takim samym zerem jak wy i nie ma żadnych szans, by ktoś się mną poważnie zainteresował.

• Odpowiedz
nikt normalny nie zagaduje na ulicy,nic dziwnego jak laska zlewa. Ba, nawet w takich miejscach jak kluby czy puby wlasciwie zawsze zlewają. Dlatego szanujacy sie facet nie powinien dawac atencji i podbijac im ego. To juz nie te czasy kiedy to sie oplacalo

@Pasterz30: nie. no chyba że masz ryj jak kartofel i nie masz gadanego, to się zgodzę, że to tak samo frustrujące

@mirko_anonim zależy czy jest na
  • Odpowiedz