Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +17
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

straszny_cham +381
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

Zachęcony jak sprawie poszło zaraz kupuje w końcu #cursor i dość z tym przeklejaniem kodu.
#programista15k #programista25k
Coopilota używałem w robocie trochę, a teraz darmowe codeium uzywam.
muszę się wgłębić jak działają ai które mają dostęp do całych repo
te w VS mimo wbudowania nie dają mi tego pełnego wglądu w kod i robią ze zbyt wąskim polem widzenia, wczesniej darmowe prompty 4o z GPT mi starczały ale ostatnio więcej uzywam i brakuje tych premium.
GPT na pewno ma plus z analizowaniem stron internetowych (cloude nie ma tej opcji)
ogólnie pomiędzy chatgpt i claude to do kodowania lepszy jest claude bo masz aktualizacje i historie kodu i go zawsze widocznego po prawej stronie, a nie szukanie po wiadomościach. jeśli o teksty
do ofert moge użyć limitowanego GPT albo copilota w edgu
Ogólnie wczoraj znalazłem sobie te listy z AI, ale jeszcze nie miałem czasu sprawdzać co tam ciekawego mają:
Chciałem mieć system który dostarczy licencjonowane stocki w odpowiednich rozmiarach na wszystkie z setek stron którymi się zajmuje, praca obejmowała:
- pobranie 27tys stocków ze strony która ani nie ma api, ani nawet nie udostępni mi w normalny sposób całej