@zielony_ludzik_2 ona jest dla mnie największą zagadką w tej ekipie. o ile innych dość łatwo rozczytać na zasadzie łatwowierny debil/wyrachowany manipulant tak tutaj ciężko zaklasyfikować
@emilio-cosso: zwykła lambadziara która przyszła po łatwą kasę dla mnie największą zagadką jest 34-letnia Fecka. na tych gównianych babskich robótkach typu makijażystka itd można zarobić dobre pieniądze więc ich jej na pewno nie brakowało. myślała że pomnoży swoje konto na krypto a okazało się że tam się nie trejduje tylko nagania frajerów do piramidy finansowej? xD
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
#frajerzyzmlm
źródło: pa-stasiu-na-tamta-ale-bym-ja-uklul-policjant-policjanci-typowy-polak-nosacz-malpa
Pobierzdla mnie największą zagadką jest 34-letnia Fecka. na tych gównianych babskich robótkach typu makijażystka itd można zarobić dobre pieniądze więc ich jej na pewno nie brakowało. myślała że pomnoży swoje konto na krypto a okazało się że tam się nie trejduje tylko nagania frajerów do piramidy finansowej? xD