Aktywne Wpisy
Bully37 +468
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +21
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

Pomyślałem o nostalgic edition, bo vanilla addony szybko mnie nudzą.
New Balance przyzwyczaił mnie do grania magiem, nawet na trudniejszym czyśi się gładko khorinis w lasach, Górniczą dolinę i jarkendar.
Podobno w nostalgic edition jest opcja onawiania many, chyba do wyuczenia, bo nie chciałbym grać magiem jak w czystym gothic 2, że na byle czar trzeba chlać manę jak żul denaturat i pomimo alchemii tracić golda na potki.
Zastanawiam się nad grą magiem, lub, jeśli wojownikiem, grą bezgildyjną. Ktoś doradzi? #gothic #nostalgicedition
źródło: maxresdefault
Pobierz