Aktywne Wpisy
mrocznegacie +295
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
#frajerzyzmlm
@Minieri: marzenia o bogactwie
To faktycznie było jakieś żarcie, sala w centrum Warszawy, koleś dobrze ubrany. Tylko no tak p-------ł, że wytrzymałem 30 minut i w pierwszej przerwie wyszedłem.
A teraz? Głosówki
@Minieri: Na tym konkretnym z którego się teraz śmiejemy- kurs grania na giełdzie. Kompletnie bzdurny oczywiście, liczby i metodologia zmyślone, ale to nieistotne. Liczy się, że musi być jakiś produkt, żeby przykryć, że to jest piramidka i zarabia się tylko na naganianiu kolejnych osób.
@Minieri: Dziś zajmują się tradingiem.
U mnie był lepszy scam, aplikowałem do firmy na kierowcę wózka widłowego, było nas z 15 chętnych.
Na miejscu dowiedzieliśmy się że brakło juz etatów na magazyn. ALE zostały do biura terenowego które polegało na chodzeniu od drzwi do drzwi po firmach i wciskaniu nowej umowy na telefon stacjonarny.
Połowa ludzi została na darmowy dzień próbny ( ͡º ͜ʖ͡º)
@djtartini1: no dobra, ale nie czaję. Kupię taki kurs jednorazowo? A potem tylko sprzedaję innym? Jak to się kręci?
@borostwor: Mają też swoją jakąś platformę tradingową i szkolenia tradingowe, gdzie dzielą się tipami itd. ogólnie wymaga stałego dostępu. Natomiast większość z tego nie korzysta, tylko sprzedaje dalej dostępy.