Aktywne Wpisy

nobon +320
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
#korposwiat #linkedin
#korposwiat #linkedin
źródło: linkedin
Pobierz
ThinAspireWine +41
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

https://wykop.pl/link/7535735/lista-gier-sprawdzonych-pod-wzgledem-zawartosci-woke
#gry #steam #bekazwykopkow
źródło: Screenshot 2024-09-09 at 22-20-27 Lista gier sprawdzonych pod względem zawartości Woke Wykop.pl
Pobierzźródło: Screenshot_2024-09-10_10-46-44
Pobierzźródło: Screenshot_2024-09-10_10-50-31
PobierzKtoś siedział i tworzył ten arkusz wiele godzin i w głowie miał pewnie, że robi coś dobrego dla społeczeństwa xD
@matti-nn: Nie wiem, ale sporo lolcontentu mi ta lista dostarczyła xD
źródło: Screenshot_2024-09-10_11-14-43
Pobierz@korona_swirus: To co robi woke to przede wszystkim absolutnie nic innego jak infekowanie kolejnych nośników pop-kultury, kultury wysokiej oraz kultury masowej do których między innymi należą gry video, filmy, seriale, muzyka, komiksy, książki.
@matti-nn: Jeśli to było klasyfikowane w ten sposób to na dobrą sprawę nawet GTA V jest woke bo jest tam Franklin i Lamar, można stworzyć damską postać w online o San Andreas nawet nie będę wspomniał bo wiodącą postacią jest CJ i jego ekipa XD
@Cztero0404: Tylko, że na tej liście masz nawet utwory z 87 roku xD