Wpis z mikrobloga

#izaadamczyk #frajerzyzmlm #biznes #ryanair

OCZEKIWANIA:
LOT w pierwszej klasie z priorytetowym wejściem, luksusowa willa, relaks na plaży, 1h pracy dziennie podziwiając zachód Słońca w ciszy i spokoju

P------A RZECZYWISTOŚĆ:
najtańszy lot w Ryanair kupiony na promocji za 69 zł (bez walizki, tylko z podręcznym, żeby taniej), stanie 15 minut w ścisku w kolejce, żeby w ogóle wejść na pokład, na pokładzie Janusz je bułkę z kiełbasą i jajkiem, lot opóźniony pool godziny, willa wynajęta na 4 dni dla 18 osób (żeby taniej), a tylko 9 łóżek i dwa kible, od jutra 16 godzin kręcenia takich samych rolek i tik toków w basenie i nad morzem, żeby starczyły nas cały rok, wysyłanie 200 głosówek, których i tak nikt nie rozumie bo seplenisz
SebastianDosiadlgo - #izaadamczyk #frajerzyzmlm #biznes #ryanair 

OCZEKIWANIA:
LOT w...

źródło: 1000038119

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

stanie 15 minut w ścisku w kolejce, żeby w ogóle wejść na pokład

@SebastianDosiadlgo: tutaj akurat z ciebie wyszedł Janusz. Czy mam priorytet czy nie to wchodzę ostatni. Przecież nie polecę pierwszy jak szybciej wsiądę xD
I do tego to giebane wstawanie, siadanie i czekanie na wsadzanie, bo i tak 50% ludzi ma priorytet xD
  • Odpowiedz
Ja też mam zdjęcie takiego samolotu biedaki!!!

@NdFeB: Ech, poleciałbym sobie takim zatłoczonym Ryanairem, ale niestety na tym cholernym etacie w delegację dają tylko jakiś LOT dla biedaków (,)
Malpigaj - > Ja też mam zdjęcie takiego samolotu biedaki!!!

@NdFeB: Ech, poleciałbym...

źródło: IMG_5611

Pobierz
  • Odpowiedz
holernym etacie w delegację dają tylko jakiś LOT dla biedaków

@Malpigaj: niestety, musisz zmienić na zarabianie przez WiFi bo samoloty LOT dla biznesmenów z midsetem mają przód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
niestety, musisz zmienić na zarabianie przez WiFi bo samoloty LOT dla biznesmenów z midsetem mają przód ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NdFeB: Paaanie, jak się rozbije samolot to mam większe szanse przeżycia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz