Aktywne Wpisy

MonazoPL +115
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +362

Chce pojechać sobie pierwszy raz na #wakacje . Wybrałem miasto i szukam noclegu. Patrzyłem #booking i ceny są dziwnie tanie. Jak zadzwoniłem do tego samego #hotel to cena była prawie 2x wyższa. Jak zapytałem o co chodzi i czemu u pośrednika (który pewnie musi zarobić) jest prawie 2x taniej to kazali rezerwować tam i nie potrafili wyjaśnić czemu tak. Czy to jest jakiś scam? Ukryte dodatkowe koszty?
Druga sprawa to "apartamenty". To nie są raczej hotele tylko mieszkania. Czy to legitne czy może się trafić scam? Ktoś to weryfikuje? Jak wygląda przekazanie kluczy? Czy nikt mnie nie okradnie w takim miejscu?
Możecie napisać na co patrzeć, na co uważać i tak dalej. Chętnie bym wgl zrezygnował z tego bookingu ale no jest 2x tyle jak dzwoniłem...
Jak coś to planuje #wroclaw w przyszłym tygodniu
#podroze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dalej będzie miło, ale teraz będę niemiły... głupi jesteś, czy jak? Masz portal, który kryje Ci dupę w razie problemów, jest taniej, masz bezpieczne płatności, zbiór opinii, wygodną wyszukiwarkę i jeszcze robisz z tego
Wcześniej byłem skłonny bardziej do jakiejś sieciówki typu Ibis ale dziwne, ze dzwoniąc tam jest 2x tyle co na bookingu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak, cena na telefon jest wyższa o prawie 50% w Ibisie. Jak zmienię termin wyjazdu na taki który łapie weekend to różnica się zmniejsza.
─────────────