Aktywne Wpisy
adam-pajac +5
#budda Macie tak czasem, że śni wam się coś strasznego i jak się budzicie to czujecie ulgę? Budda będzie miał jutro rano to samo, tylko, że na odwrót jak zaspany zorientuje się, że to nie jego luksusowy apartament tylko areszt tymczasowy. Coś strasznego
Mam dosyć :(((((((
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
#korposwiat #praca #pracbaza
A tak poza tym to dzięki takiemu nastawieniu mam właśnie zajebiscie i w pracy i w życiu
@jacekparowka: Rozumiem, że ty zatrudniałbyś ludzi do końća życia, nawet po zamknięciu firmy?
Komentarz usunięty przez autora
Także tak, nic nie róbcie, nie starajcie się miejcie wszystko gdzieś a druga strona zrobi to samo ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@jacekparowka: Potwierdzam, szczegolnie w korpo mimo dobrych wynikow. Mnie i pae innych osob "zredukowali", a dziewczyna ktorej gorzej szło zostala, pewnie przez to ze jest kobietą
Ale z tym kilka kaw dziennie to bym uważał.
Komentarz usunięty przez autora