Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ehh, nikt nie zakłada, że trzeba być 7/10 minimum by mieć dziewczynę. Chodzi o to,że mając przeciętny do bólu ryj mozesz nadrobić go dynaminą, pewnoscia siebie itd, a taki mirek 5/10 lub w dol , w dodatku spierdoks mentalny z zaburzeniami czym ma nadrobić, pieniędzmi?
  • Odpowiedz
@Alvarez17: zaburzenie, o ile płytkie i wygląda się w miarę dobrze, może być nawet zaletą, bo masz naturalnie ch**a wbitego w panny (różowa mi to parę razy wypominała, mam zaburzenia xd). Poza tym tak jak mówisz, wygląd to tylko jedna z rzeczy. Nie raz widziałem, wbrew blackpillom, jak pewny siebie chłop z dobrą gadką, peklował fajne panny. Bo one czuły to coś.
  • Odpowiedz
@git_commit albo jeszcze jedno, równe dobre pytanie, czy są ze sobą dlatego, że wybrali siebie "spośród tłumu" bo się sobie spodobali, dobrze im się ze sobą rozmawia, jest "to coś", czy po prostu z braku laku bo on nie chce być sam, a ona chce już stabilizacji po 30+

Jeśli tak, to skąd potem dziwota, że nagle 1/3 małżeństw się rozpada, jak wzięli je tak naprawdę obcy dla siebie ludzie, "bo
  • Odpowiedz
albo jeszcze jedno, równe dobre pytanie, czy są ze sobą dlatego, że wybrali siebie "spośród tłumu" bo się sobie spodobali, dobrze im się ze sobą rozmawia, jest "to coś", czy po prostu z braku laku bo on nie chce być sam, a ona chce już stabilizacji po 30+

@Luke_Skywalker88: napisalem o tym w punkcie drugim :)

1/3 małżeństw się
  • Odpowiedz