Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +6
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
xionc0586 +49
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci #polityka
no nazbieraloby się tego wszystkiego
@Jurasik201: daj mi sensowną alternatywę to zagłosuje za nią
I nie, Bosak, Biedroń, albo Kosiniak z Kamyszem nie są sensowną alternatywą zgodną z moimi poglądami. Tak samo nie jest nią Hołownia, bo on nie ma poglądów, on jest płynny, tam gdzie wiatr zawieje to poprze.
Najlepiej dla mnie
Tak kiedyś mi Julka argumentowała jak były wybory Duda vs Trzasku (tak, miała prawa wyborcze, to była ok. 20 letnia studentka Politechniki)
@sezonowiec1: a czy to nie jest zaleta w przypadku prezydenta, który będzie musiał łączyć dwa skrajne plemiona Polaków?
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: nie wiem, dla mnie jest to wada, bo nie wiem co ostatecznie zrobi i za czym zagłosuje, gość w tydzień potrafi mówić coś innego
@Jurasik201: srakie, obejrzyj debatę z prezydenckich albo wygoogluj https://mamprawowiedziec.pl/polityk/29435_rafal_trzaskowski
Przede wszystkim nie ma poglądów zamordystycznych jak skrajna lewica/skrajna prawica i ma poglądy liberalizujące codzienne życie. + nie jest denialistą klimatycznym i rozumie, że albo zmienimy miks energetyczny, albo musimy wyjść z ETS/UE
A teraz podaj swojego kandydata, którego proponujesz i podaj jego poglądy.
Radek Sikorski z poparcia PO
Jacek Siewiera z poparcia PiS lub
@6aesthetic9: ja już dawno pisałem, że jak ludzie kandydują to obowiązakowo powinny być robione testy IQ i na karcie do głosowania dodatkowa rubryka, bo to przechodzi wszelkie pojęcie jakie głąby są u władzy i zwięrzęta w tym sejmie - jakieś wycia, darcie ryja, stukanie zamiast normalnych debat