Wpis z mikrobloga

Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.

Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.

Tu nawet nie ma o czym dyskutować.

#nieruchomosci #polityka
mickpl - Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.

Cz...

źródło: czaskoski

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: Debile twierdzą, że jeśli polityk nie zawsze zgadza się z linią partii to jest chorągiewką. Chyba wolę prezydenta chorągiewkę niż partyjny beton który mamy obecnie. Ogólnie zawsze mam bekę, jak ludzie tworzą teorie, że długopis zadziała wreszcie wbrew partii, bo mówi, że przemyśli sprawę, po czym zdziwienie, zrobił to co chce partia xD
  • Odpowiedz
@mickpl: Jak macie wybierać konserwatywnego średniowiecznego katola to już lepiej na dupiarza.

Jeśli następny prezydent nie będzie progresywny światopoglądowo to ja już wole PiSowca.
  • Odpowiedz
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.

@mickpl: oczywiście, że jest o czym dyskutować.

Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych
  • Odpowiedz
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.

@mickpl: ja uważam, że w tym kraju jak na razie przy tej klasie politycznej potrzebna jest nam kohabitacja, głosowałem na Trzaskowskiego w 2020 z tego powodu i teraz będę głosował na kandydata z opozycji nie ważne kto nim będzie (no dobra jak Jarek albo Mati wystartują to nie xD)
  • Odpowiedz
@mickpl: Zgadza się, bo koniec końców to nie tylko politycy ale przede wszystkim dorobkiewicze nie widzący więcej jak czubek własnego nosa. Społeczeństwo jest im potrzebne tylko do urn a dalej niech potulnie przyjmuje dokrecanie śruby. W imię dobra ich wszystkich. Tacy ludzie dla własnego interesu gotowi byliby sprzedać swojego największego przyjaciela. Nie nadają się na wysokie stanowiska tylko na pogardę idei jakie im przyświecają.
  • Odpowiedz
@mickpl: Czekałem aż maska całkiem opadnie i jest :) W końcu można powiedzieć otwarcie, że te twoje akcje tu, to kolejny element piwotu wykopu na pis. Od dawna to podejrzewałem, przy całej słuszności walenia w dopłaty wiedziałem, że stoi za tym grubszy plan.

Jeszcze tylko kilka miesięcy nabierać tag na to, że gość z taką znajomością rynku siedzi na wynajmie/u rodziców i cykl się zakończy.
  • Odpowiedz