Aktywne Wpisy

matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
PobierzTeż was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze

Jak byście odpowiedzieli osobie, która szydziłaby z waszego samochodu do pracy, nazywając go "gównem" lub "gruzem", podczas gdy ona sama chwaliłaby się swoim BMW E60 lub E90? xdd
#samochody #motoryzacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 11ad4af2473d8ecd1b064d53d028
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Link do postu
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Nie odpowiedziałbym absolutnie nic ponieważ dla mnie takie przepychanki są żałosne i żenujące a same bmw e60 oraz e90 obecnie również bardzo często obecnie zaliczają się do kategorii gruz.
@RobertPupica: Niekoniecznie. Niestety, ale niektórzy po kupnie starego bmw, audi lub mercedesa za mocno się poczuwają. Na przykład pomimo tego, że sam lubię bmw i merca to rozmowa z ich miłośnikami zazwyczaj dla tego jest dla mnie bardzo męcząca.
@RobertPupica: Obrażasz opa w poście, gdzie skarży się, że jakiś wieśniak w beemce e60 sie z niego śmieje
Wchodzę na twój profil, ostatni twój post jest o twojej beemce e60
kurtyna - jak widać marka zobowiązuje to bycia bucem i nie jest jednorazowa sytuacja (ʘ‿ʘ)
@RobertPupica: Bardzo merytoryczna i rzeczowa odpowiedź, oparta na solidnych faktach, wiedzy, oraz argumentach jak na beemiarza przystało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ach te prymitywne zagrywki jak ad personam.. bo przecież w tej dyskusji liczy się mój kolor nicku i ilość spędzonego czasu ʕ•ᴥ•ʔ uważaj sobie, bo znam takich co mają 15 lat konto i bordo, więc