Aktywne Wpisy

Famine +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Schwarzfahrer +68
Mieszkając w powiatowym i zarabiając 4200zł miesięcznie, ja nie jestem w stanie się dorobić własnej chaty.
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy

@mirko_anonim: zlituj się, nie mam dobrej opinii o dzisiejszej młodzieży ale AŻ tak źle chyba nie jest
Nie, większość nie będzie miała luksusowego życia. 99% z nich będzie szarakami jak pokolenie ludzi lat 90'.
Dodatkowo moje pokolenie ludzi urodzonych w wczesnych latach 90' miało szczęście do życia w kraju który stale się rozwijał. Ludzie dojrzewali
Komentarz usunięty przez moderatora
Poprzednie pokolenie dostało mieszkania za frajer, relatywnie spokojną pracę w tym samym zakładzie przez całe życie. Pobierają emeryturę większą, niż ich wpłaty do systemu. Przeżyli co prawda zawirowania oraz biedę w PRLu i po transformacji, ale ogólnie doświadczyli ogromnego wzrostu gospodarczego i raczej mogli być spokojni o przyszłość kraju i kontynentu.
Obecne młode pokolenie wchodzi w dorosłość u schyłku cywilizacji. Nasz kraj i cała Europa wymiera.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W obu dominują ludzie głupi, tak zawsze było
@DonTadeo: z matematyką to u Ciebie tak śrenido, co?
jeśli uznać, że OP pisał o dzeiciach z rodzin z polskiego top 1%, a myślę, że i top 2% spokojnie by mogło być, to mówimy o jednym na stu, a nie o jednym na tysiące.
Po drugie nie zgodzę się