Wpis z mikrobloga

Wiedząc kim jest tak naprawdę vince (a domyślam się że to dopiero szczyt icebergu) to undertaker czy wiele innych gwiazd wwe to mogą być najzwyczajniejsze szuje wywyższone na piedestał. Trzeba pamiętać że taki deadman był bardzo blisko z mcmahonem, więc szczerze wątpię że nie wiedział o wielu rzeczach oraz przede wszystkim tego jaki jest. Wszystko to grubymi nićmi szyte, ale w mojej opini o ile taker to legenda wrestlingu, to tak naprawdę nie wiemy kto się kryje realnie za tą osobą. #wwe #wrestling
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kastrator2 @DEWASTATOR_TM Powiem tak, kto pracował ze znanymi ludźmi ten wie że to w większości obrzydliwy świat, usłany wręcz czarnymi różami. Tutaj niestety gdzie zaczyna się realny świat, tam kończy się idealizowanie popularnych osób. Wyspa epsteina już to zresztą pokazała ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale co, my jako ludzie lubimy mieć bohaterów w każdej dziedzinie, tak jak wrestlingowym jest Mark Callaway, który jest po prostu
  • Odpowiedz
@TadzioNorek: Dlatego ja staram się nie podchodzić do sztuki, rozrywki i generalnie tego co lubię zbyt osobiście. Nie znam nawet imion muzyków z moich ulubionych zespołów xd. Ktoś powie że to powód do wstydu ale to jest celowe bo potem wychodzą brudy i człowiek albo nie zachowuje obiektywizmu albo go to boli bo zdążył już się "zaprzyjaźnić". Ja fanem Undertakera będę tak czy siak. Callaway'a... Tu trzeba wziąć pod uwagę
  • Odpowiedz