Aktywne Wpisy
mickpl +642
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ksiega_dusz +337
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza wyborcom - prawie bezpośrednio po wybrach to jeszcze w tym kraju nie było.
#nieruchomosci #polityka
xD
Choć smieszny był by plot twist gdyby to przegłosował finalnie PIS, N Zieloni, LEwica i PSL.
A PO umyłą rączki xD
@mickpl: śmiałe stwierdzenia jak na kogoś kto posiada 0 nieruchomości xD
W Polsce sie nie da bo polak jest przyzwyczajony do
@mickpl: jakbyś swoje dorosłe życie się interesował polityką to byś się nimi brzydził nie od święta bo postanowili dłubać w nieruchomościach :)
Głosowałem na TD z musu, bo nie było osobnej listy 2050, mam jednak nadzeieję, że ta g------a "wspólnota" się rozpadnie i pogonią PSL pod próg.