Wpis z mikrobloga

Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD

Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.

Takiego soczystego plaskacza wyborcom - prawie bezpośrednio po wybrach to jeszcze w tym kraju nie było.

#nieruchomosci #polityka
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: Uważam podobnie. PIS pchający BK2% pchał go niekoniecznie przeciwko swoim wyborcom. PO robi to już totalnie przeciwko swoim XD
Choć smieszny był by plot twist gdyby to przegłosował finalnie PIS, N Zieloni, LEwica i PSL.
A PO umyłą rączki xD
wuwuzela1 - @mickpl: Uważam podobnie. PIS pchający BK2% pchał go niekoniecznie przeci...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@mickpl: a w jaki sposób to powstrzymać tak z punktu zwykłego obywatela. Można wyrazić jakiś fizyczny sprzeciw i nie dopuścić do tych dofinansowań? To że oburzyć i nie zagłosować na daną psrtie nie wystarczy bo nawet jeśli to w skali 4 lat nic to nie wniesie. Politycy i ugrupowania się potasuja i dalej będą bliżej lub trochę dalej u władzy.
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro:

a w jaki sposób to powstrzymać tak z punktu zwykłego obywatela. Można wyrazić jakiś fizyczny sprzeciw i nie dopuścić do tych dofinansowań? To że oburzyć i nie zagłosować na daną psrtie nie wystarczy bo nawet jeśli to w skali 4 lat nic to nie wniesie. Politycy i ugrupowania się potasuja i dalej będą bliżej lub trochę dalej u władzy.

W Polsce sie nie da bo polak jest przyzwyczajony do
  • Odpowiedz
@mickpl: Najgorsze jest w tym wszystkim to, że przez tą politykę w Polsce nie rodzą się dzieci. Smutne, że ludzie się dwoją i troją, ale nie da się i koniec.
  • Odpowiedz
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz

@mickpl: jakbyś swoje dorosłe życie się interesował polityką to byś się nimi brzydził nie od święta bo postanowili dłubać w nieruchomościach :)
  • Odpowiedz
@mickpl ja się nie znam na polityce i nie rozumiem o czym dysktują ci wszyscy panowie w garniturach, ale nie jestem w stanie obojętnie przejść obok tego tematu, że Dolan Tusk realizuje lobby niemieckie na terenie państwa Polskiego.
  • Odpowiedz
@mickpl: Dlatego sprawa jest prosta, w zależności od poglądów należy głosować na Lewicę, 2050 lub Konfusów, a każdą partię popierającą BK2%/BK0% olać równym moczem w kolejnych wyborach.

Głosowałem na TD z musu, bo nie było osobnej listy 2050, mam jednak nadzeieję, że ta g------a "wspólnota" się rozpadnie i pogonią PSL pod próg.
  • Odpowiedz