Wpis z mikrobloga

2) Większość chłopa tutaj nie ma problemu z pracą, czasem nawet są zawodwo w bardzo dobrej sytuacji. Mają problem znaleźć kobietę i terapia tego nie naprawia. Chodziłem w tamtym roku prywatnie 8 miesięcy, z perspektywy czasu wywalone pieniądze w sumie, jak byłem brzydki, tak jestem dalej mimo glow upu gdzie się dało, więc tak jak z pracą się miałem dobrze, tak w tym roku jeszcze lepiej, jak byłem olewany na Tinderze, tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: problem z terapia jest taki, ze w wiekszosci przypadkow terapie przeprowadza baba ktora wybrala taki zawod bo sama miala jakies swoje traumy do przepracowania. dlaczego mam isc na terapie do osoby ktora sama nie ma za bardzo w glowie poukladane?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja nie rozumiem kultu terapii.Terapia jest na wszystko i dla wszystkich. A już najbardziej lubię jak pieprzą, ze przy niektórych zaburzeniach osobowości to do końca życia masz być w terapii XD Byłam u dwóch - wszystko sprowadzało się do kasy, nie mieli nic do powiedzenia i niewiele wiedzieli czym jest moja choroba.
  • Odpowiedz
@Ana77: @mirko_anonim też byłem na terapii prywatnie u gościa, rok czasu, kupę kasy przewalonej - niestety nie pomoglo mi.
Za te pieniadze to terapeuci serio powinni wychodzić z goścmi gdzieś na miasto, czy do knajpy przełamywać jakieś fobie społeczne i inne problemy - bardziej pomagać realnie dotykając trawy niż bazować na starych książkach, w których nie ma nic o dzisiejszej degeneracji związków typu hookup culture, apkach randkowych, cyfrowych atakach,
  • Odpowiedz
obiektywnego spojrzenia na świat

@mirko_anonim: xD

Terapie polegają na jednym wielkim wyparciu negatywności wynikającej z tego jak wygląda i jak działa świat. Po faktycznie obiektywnym spojrzeniu na niego ostatnią rzeczą jakiej byś chciał, to być jego częścią.
  • Odpowiedz