Wpis z mikrobloga

Jakie polecacie zapachy do 150zł z nadspodziewanie wysokim stosunkiem jakość/cena?

Takie które mogłyby kosztować 2x tyle i nadal byłyby warte.

Oczywiście bardziej chodzi mi o mniej oczywiste przykłady

Osobiście polecam Proraso Wood & Spice. Kosztuje parę dyszek, a jakby wlać to samo do flaszki Chanel, to za 400 by latało.

Poza tym:
- Davidoff Zino
- Boucheron Jaipur
- Ungaro Pour Homme 3
- Versace L'Homme
- Ajmal Gray
- Alyssa Ashley Oud Pour Lui (biała butelka)
- Davidoff Cool Watera
#perfumy
jutrobedzieinaczej - Jakie polecacie zapachy do 150zł z nadspodziewanie wysokim stosu...

źródło: temp_file6765111960087650289

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Generalnie wpadła mi ostatnio odlewka zino i jest dramat xD zastanawiam się czy te perfumy nie są zepsute, z tanioszek Shiyaaka silver jest gut klonem reflectiona i killer oud cabana jest ok klonem beach huta (oby dwa mają obcięte parametry i cabana otwiera się bardziej suchym galbanum ale jest ok)
  • Odpowiedz
a ja mam już kilka podobnych.

@jutrobedzieinaczej: To znaczy jakich? Z ciekawości pytam, bo chciałbym z czasem tego Ouda zastąpić. Świetny zapach, ale nie za 250zł, za taką cenę mogę mieć coś lepszego ¯\(ツ)/¯ K---a, a miałem w zeszłym miesiącu zrobić zapas, ale postanowiłem dokupić Kismeta i teraz sobie poluję w brodę bo straciłem ostatnią szansę ()
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto Bentley For men rudy, Lattafa Ameer Al Oudh intense. Armaf Odyssey - zupełnie inny zapach, ale czuć że użyli któregoś tego samego składnika, który jest w obu zapachach mocno wyczuwalny.

Coś tam jeszcze mi się kojarzyło z tym, ale nie pamiętam już teraz
  • Odpowiedz