Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nawet jakby wyszły nagrania, były wyroki itd. Wersja szarpanek potwierdziłaby się w 100%. To i tak znalazłby sie tu jakis neuropek, czy inny fan doktora niedohabilitowanego i dalej by forsowal swoją wersje.
Dyskusje z tym mentalnymi pokrakami są niczym przekonywanie plaskoziemcow. Oni wiedza swoje i elo.

Tak wiec, doktorku jak to czytasz, kładź łachę na to co pisza na wykopie (bo to ściek). TU od dawna nie chodzi o to, kto ma racje - tylko czyje jest na wierzchu.
#szarpankizzyciem
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AdamMechanik odpisalem najprosciej jak sie da, sam postawiles warunek o "wiekszosci", a teraz sie tego uczepiłes

Odpowiem tak, zmienię zdanie, jeżeli okaże się, że ściemniał w kwestiach kluczowych.
Poprzedzając kolejne pytanie, kluczową kwestią dla mnie nie jest to czy np. pakoli bylo 5 czy 7
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: "dziś fakty się nie liczą, najważniejsza jest narracja"
jakby chłopa zabili to pewnie w ogóle nie dowiedzielibyśmy się o sprawie bo wszystko przykryłaby gruba warstwa dezinformacji
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: a czy kluczowa okaże się sprawa kto zaczynał? Bo z mojego doświadczenia życiowego wynika, że może 1% ludzi dostaje wpierdziel zupełnie za nic a w większości przypadków a-----l + niewyparzona morda robią za zapalnik.
  • Odpowiedz
@AdamMechanik to chyba mamy diametralnie inne doswiadczenia zyciowe, bo w latach mlodosci zdarzylo mi sie dostac w p-----l i przekop, za samo przechodzenie w zlym miejscu i czasie

A z tym, kto zaczal -no jakby wyszlo, ze sam wystartowal z lapami, to raczej by go stawialo na oozycji awanturnika, ktory szuka tylko zaczepki, ale absolutnie nie działałoby to na korzysc pakoli -oni bo praktycznie skatowali, doszlo do zmian neurologicznych, tu juz
  • Odpowiedz
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nawet jakby wyszły nagrania, były wyroki itd. Wersja szarpanek okazała się kłamstwem w 100%. To i tak znalazłby sie tu jakis fanatyk szarpanki, czy inny fan doktora niedohabilitowanego i dalej by forsowal swoją wersje.
Dyskusje z tym mentalnymi pokrakami są niczym przekonywanie plaskoziemcow. Oni wiedza swoje i elo.
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: A mógłbyś przedstawić jeden fakt, pokazuujący że to co on mówił/pisał to niefarmozony? Bo nawija ile tam takich akcji, pobić, usiłań moderstwa, nawija o wielkiej mafii imigranckiej, że policja się tam boi przychodzić itp. A dodatkowo nawet właśnie to pismo ze szpitala pokazywało również na zwykły w------l, a on dalej niestworzone historie o usiłowaniu zabójstwa i o tym jakie to posiadał obrażenia, że już jak tam leżał w szpitalu
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: No ja to od początku piszę, że trzeba czekać na dowody, zamiast robić nagonkę na migrantów i wpłacać gruby hajs typowi który może robić scam XD Jak pokażą się dowody, że było jak szarpanki mówi, to mogę nawet zrobić publiczny post z przeprosinami, szkoda, że pewnie nawet jakby się okazało że szarpanki kłamał, to fani go nadal będą bronić i najeżdżać na mityczne "lewactwo"
  • Odpowiedz
A z tym, kto zaczal -no jakby wyszlo, ze sam wystartowal z lapami, to raczej by go stawialo na oozycji awanturnika, ktory szuka tylko zaczepki, ale absolutnie nie działałoby to na korzysc pakoli -oni bo praktycznie skatowali, doszlo do zmian neurologicznych, tu juz dawno nie ma mowy o jakiejś obronie

@Przyjaciel_Rodziny: To już kwestia dyskusji o granicach samoobrony, wykopki tu kilka lat temu twierdziły że rozjechanie postronnej kobiety jest akceptowalne
  • Odpowiedz