Aktywne Wpisy
mmmod +43
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +283
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Dyskusje z tym mentalnymi pokrakami są niczym przekonywanie plaskoziemcow. Oni wiedza swoje i elo.
Tak wiec, doktorku jak to czytasz, kładź łachę na to co pisza na wykopie (bo to ściek). TU od dawna nie chodzi o to, kto ma racje - tylko czyje jest na wierzchu.
#szarpankizzyciem
1. nie wielbię go
2. jeżeli tak będzie, to skoryguje zdanie o nim
Odpowiem tak, zmienię zdanie, jeżeli okaże się, że ściemniał w kwestiach kluczowych.
Poprzedzając kolejne pytanie, kluczową kwestią dla mnie nie jest to czy np. pakoli bylo 5 czy 7
jakby chłopa zabili to pewnie w ogóle nie dowiedzielibyśmy się o sprawie bo wszystko przykryłaby gruba warstwa dezinformacji
@Przyjaciel_Rodziny: Faktycznie, historia że nagle pół tuzina arabskich imigrantów zaatakowało bogu ducha winnego człowieka jest bardziej prawdopodobna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A z tym, kto zaczal -no jakby wyszlo, ze sam wystartowal z lapami, to raczej by go stawialo na oozycji awanturnika, ktory szuka tylko zaczepki, ale absolutnie nie działałoby to na korzysc pakoli -oni bo praktycznie skatowali, doszlo do zmian neurologicznych, tu juz
Dyskusje z tym mentalnymi pokrakami są niczym przekonywanie plaskoziemcow. Oni wiedza swoje i elo.
@Przyjaciel_Rodziny: To już kwestia dyskusji o granicach samoobrony, wykopki tu kilka lat temu twierdziły że rozjechanie postronnej kobiety jest akceptowalne