Wpis z mikrobloga

#przegryw #logikarozowychpaskow Jak się na ciebie uwzięli w szkole, to tylko i wyłącznie twoja wina, bro. Po prostu mogłeś nie urodzić się z autyzmem, niskim intelektem albo innym defektem psychicznym lub fizycznym, ale wolałes wybrać sobie w genach niepełnosprawność i się później dziwisz, że normiki cię gnoją. Nie wstyd ci, intzelu?
Rimbolo - #przegryw #logikarozowychpaskow Jak się na ciebie uwzięli w szkole, to tylk...

źródło: Screenshot_20240904-224150

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rimbolo: W wielu przypadkach wystarczy być cichą osobą żeby Cie gnębili, bo uznają ze jestes slabszy xD
Ale różowe tego nie znają. Pamiętając czasy od podbazy do końca średniej to dziewczyny były marginalnie gnębione często przez inne dziewczyny.
A jakieś ciche ziomki byly gnębione dosłownie przez każdego.
Albo miałem takiego Szymona w klasie. Bardzo głośny i ekspresyjny gość. Bo jak mu coś nie pasowało to pół korytarza fo słyszało. Jego
  • Odpowiedz
  • 4
@Rimbolo niektorzy ludzie widzac jakas slabosc atakuja, dziala to tez w doroslym swiecie. Trzeba uczyc mlodziez stawiania granic i bronienia sie wobec ataku, a nie stosowac metode "nie obchodzi mnie kto pierwszy zaczął"
  • Odpowiedz
@Rimbolo: wiadomo, ofiara przemocy w szkole zawsze jest sobie winna i to przecież niemożliwe aby rówieśnicy z klasy bez powodu pałali nienawiścią do niesprawiającego nikomu przykrości i cichego przegrywa.
Sandevistan - @Rimbolo: wiadomo, ofiara przemocy w szkole zawsze jest sobie winna i t...

źródło: ehh

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rimbolo: czego nie rozumiesz to akurat twoja wina, że EMPATYCZNE patusy normany cię gnębiły, a teraz jak jesteś dorosły to takie EMPATYCZNE normany na wykopie mówią, że to też twoja wina, bo zawsze jest twoja wina, a normiki nie są w ogóle toksyczne i przede wszystkim są EMPATYCZNE i zawsze to nie jest ich wina tylko twoja, czego nie rozumiesz
  • Odpowiedz
Do mnie sie w technikum d----------o non stop (tylko w grupach) i do dzisiaj nie wiem za co. Kiedys do jakichs cweli podszedlem sie zapytac z czego tak sie smieja to wszyscy leb w dol i tylko jeden sie odezwal kolege wsypac ze kozaczyl a teraz cicho siedzi ale i tak sie nie dowiedzialem. Innym razem jakies cwele gesiego zaczeli mnie n---------c z bara, przestali w momencie kiedy pierwszemu lepszemu w--------m i
  • Odpowiedz
Jak się na ciebie uwzięli w szkole, to tylko i wyłącznie twoja wina, bro. Po prostu mogłeś nie urodzić się z autyzmem, niskim intelektem albo innym defektem psychicznym lub fizycznym, ale wolałes wybrać sobie w genach niepełnosprawność i się później dziwisz, że normiki cię gnoją. Nie wstyd ci, intzelu?

@Rimbolo: Rozumiesz, że on/ona pisze takie rzeczy żeby wbić ten przysłowiowy kij w mrowisko, po to między innymi żeby później powstawały
  • Odpowiedz
Chlanie - widze co robia ludzie na tagu. Gry wideo - bo sam stosuje taki cope.

@akaisterne: Przepraszam, ale śmiem twierdzić iż przegrywem się jest należnie od tego czy ktoś jest pijany czy trzeźwy. A-----l absolutnie nic tu nie usprawiedliwia panie kolego
  • Odpowiedz
@zbrodnia_i_kawa: Ale to dziecko, jak idzie do szkoły, to może sobie w każdym momencie wybrać jacy uczniowie będą tam chodzić? Czy może ta przyszła matka nie ma wyboru co do partnera i jak się jakiś trafi to nie ma mowy o zmianie?
  • Odpowiedz