Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
@bylem_zielonko pod każdym wpisem o pogodzie jest twój ból d--y skierowany do ludzi, którzy nie lubia upałów. Pewnie tak wyglądałeś przez ostatnie 3 miesiace, czekając na ochłodzenie i możliwość napisania wysrywu na mirko xD
@Leotard00: dla mnie to było jedno z najlepszych lat ostatnich lat, jeśli chodzi o balans ciepła / opadów (dolny śląsk). A wychodziłem codziennie, bo miałem psa do zeszłego roku.
@rtpnX: no właśnie tak podejrzewam, że taką pogodę lubią ludzie którzy większość czasu przebywają w zamkniętych pomieszczeniach i nie mają żadnych aktywności na dworze
@bylem_zielonko a realnie to co ma, między innymi moja, niechęć do upałów do zmiany pory roku? grubasy tancowaly indianskie tance zeby przywialo deszcz i ochłodzenie czy co?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
#l-------------j #z-------------j
@Leotard00: we Wrocławiu w sumie przez większość sierpnia był codziennie deszcz
@jutokintumi: aż tak mnie pamiętasz z innych wpisów? xD
@bylem_zielonko:
napewno wykopki wychodzą na zewnatrz xD
@rtpnX: no właśnie tak podejrzewam, że taką pogodę lubią ludzie którzy większość czasu przebywają w zamkniętych pomieszczeniach i nie mają żadnych aktywności na dworze