Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quaz2020: trzymał brudy z kolbasa pare miesiecy i ujawnil je tylko dlatego, ze baxton na wywiadzie powiedzial, ze druid to rozjebunda XDD bohater
  • Odpowiedz
oboje są siebie warci

@quaz2020: nie, nie są. Wardęga nie wysyłał chuya 14-latce ani nie groził ludziom zleceniem morderstwa.
Nie rób tutaj mentalnych fikołków
  • Odpowiedz
  • 0
@G4SHI no i akurat jak Fame było na narodowym ale jak sam miał walkę za bańkę niedawno to sam Boxdela wybielał xDD ale idioci łykają po całości manipulacje
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieremek "Wojtek, żebym ja mógł" xD pamiętasz galę jak Wardęga dostał milion? Siedział cicho a wiedział już wszystko. I dopiero zaczął sypać jak go od Fame odsunęli bo się piniązki nie zgadzaly
  • Odpowiedz
@quaz2020: wardega sie sam na siebie wysprzeglil z sprawie z kolbasa jak powiedzial baxtonowi, ze on to ogarnie tak zeby nic nie wyszlo z ta dziewczyna, a baxton no spoko git git. Co jednoznacznie wskazuje na to, ze relacja raczka raczke myje byla normalna no i ofc haki na boxdela od nitra i dupiela to nie moja sprawa zalatwiajcie to sobie jak chcecie XD szeryf dowody ujawnia wybiorczo jak mu
  • Odpowiedz
@quaz2020: xD jeśli ty myślisz, że Fame zakontraktował Wardęgę ze względu na jego liczby a nie po to by mu zamknąć usta przy użyciu NDA, to jesteś naiwny jak dziecko xDD

Pieniądz lubi ciszę, a oni ja sobie zapewnili
  • Odpowiedz
  • 0
@G4SHI dokładnie a śmieszą mnie ludzie którzy go za Boga mają bo wyjawił fakty oczywiste o Boxdelu ale dopiero wtedy jak mu się to opłacało. Dopóki pieniążki z Fame płynęły to było ok
  • Odpowiedz
@quaz2020: temat na prokuraturze? Na prokuraturze
Wizerunek Boxdela zszargane? Owszem
Hajs wpadł? Wpadł. Triple win

Tymczasem ty możesz tylko szczekać sprzed kompa za friko i mowić co Sylwek powinien zrobić a co nie xDD
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieremek no ty tak samo. I możesz szczekać i się wysilać że ja nie mam racji a sam wiesz że mam. I teraz próbujesz mi ubliżyć w obronie twojego Boga brudasa z lasu. Jeeeeebac obu falszywcow i tyle kropka. Po co ta dyskusja xD
  • Odpowiedz