Wpis z mikrobloga

#famemma ja uważam że ludzie którzy liżą dupę brudasowi tylko dlatego że pokazał prawdę o Boxdelu to idioci xD oboje są siebie warci. Zwyrol i pdf.

czy internet byłby lepszy bez zarówno Baxtona jak i Wardęgi?

• tak 53.0% (79)
  • nie 47.0% (70)

Oddanych głosów: 149

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@jolu90 no k---a. Proste że gorszy xD tylko idioci myślą inaczej. ale Wardęga to pewnie twój idol co nie? Wysłałeś mu już donejta czy wsparles jego kanał za jedyne 9.99? XD on rucha na kasę ludzi którzy myślą że wyjawia rzeczy niezwykłe. Każdy wie że Boxdel to kur*a
  • Odpowiedz
@quaz2020: trzymał brudy z kolbasa pare miesiecy i ujawnil je tylko dlatego, ze baxton na wywiadzie powiedzial, ze druid to rozjebunda XDD bohater
  • Odpowiedz
  • 0
@ketiow dokładnie xD chorągiewki które atakowały zwyrola za boobsmena teraz wystarczy że on wspomni o wykopie na Live i wysyłają mu donate po 50 zł xD
  • Odpowiedz
oboje są siebie warci

@quaz2020: nie, nie są. Wardęga nie wysyłał chuya 14-latce ani nie groził ludziom zleceniem morderstwa.
Nie rób tutaj mentalnych fikołków
  • Odpowiedz
@quaz2020: zwyrol bardzo dobrze zna się na technikach manipulacji co już mu nie raz udowodniono podczas różnych dram. Zobacz ilu idiotów uważa, że on się wytłumaczył z boobsmena w tym najnowszym filmie bo pokazał jak już PO zmacaniu dziewczyny z nią rozmawia więc na bank się zgodziła na macanko xd
  • Odpowiedz
  • 0
@G4SHI no i akurat jak Fame było na narodowym ale jak sam miał walkę za bańkę niedawno to sam Boxdela wybielał xDD ale idioci łykają po całości manipulacje
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieremek "Wojtek, żebym ja mógł" xD pamiętasz galę jak Wardęga dostał milion? Siedział cicho a wiedział już wszystko. I dopiero zaczął sypać jak go od Fame odsunęli bo się piniązki nie zgadzaly
  • Odpowiedz
@quaz2020: wardega sie sam na siebie wysprzeglil z sprawie z kolbasa jak powiedzial baxtonowi, ze on to ogarnie tak zeby nic nie wyszlo z ta dziewczyna, a baxton no spoko git git. Co jednoznacznie wskazuje na to, ze relacja raczka raczke myje byla normalna no i ofc haki na boxdela od nitra i dupiela to nie moja sprawa zalatwiajcie to sobie jak chcecie XD szeryf dowody ujawnia wybiorczo jak mu
  • Odpowiedz
@quaz2020: xD jeśli ty myślisz, że Fame zakontraktował Wardęgę ze względu na jego liczby a nie po to by mu zamknąć usta przy użyciu NDA, to jesteś naiwny jak dziecko xDD

Pieniądz lubi ciszę, a oni ja sobie zapewnili
  • Odpowiedz
  • 0
@G4SHI dokładnie a śmieszą mnie ludzie którzy go za Boga mają bo wyjawił fakty oczywiste o Boxdelu ale dopiero wtedy jak mu się to opłacało. Dopóki pieniążki z Fame płynęły to było ok
  • Odpowiedz
@quaz2020: temat na prokuraturze? Na prokuraturze
Wizerunek Boxdela zszargane? Owszem
Hajs wpadł? Wpadł. Triple win

Tymczasem ty możesz tylko szczekać sprzed kompa za friko i mowić co Sylwek powinien zrobić a co nie xDD
  • Odpowiedz
@quaz2020: przede wszystkim warsłęga to internetowy fetyszysta. Nie jest normalny, ale dostarcza kontent. Grubas dostarcza nieregularnie g---o dla dzieci a zapowiada to jako mega projekty i jest pdfem. Fetyszysta natomiast dostarcza nieregularny kontent, ale taki który robi spory ruch i nie zapowiada 100 projektów z czego wszystkie mają być największe i okazują się gównem :).
  • Odpowiedz
  • 0
@jolu90 bo oboje umieją w internety. Ale Wardęga jest sto razy sprytniejszy i nie popełnia błędów. Ot taka różnica. Ale to zwykle k---y internetowe sprzedajne
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieremek no ty tak samo. I możesz szczekać i się wysilać że ja nie mam racji a sam wiesz że mam. I teraz próbujesz mi ubliżyć w obronie twojego Boga brudasa z lasu. Jeeeeebac obu falszywcow i tyle kropka. Po co ta dyskusja xD
  • Odpowiedz
@quaz2020: no tak, ale wiesz pisanie że są sobie warci to moim zdaniem pójście zbyt daleko. Grubas to być może jest przestępca a fetyszysta to skrzywiony typ, który jak się za kogoś bierze to na maksa skrajnie, poświęca zbyt dużo uwagi a potem śpi z siekierą koło ucha XD. Skrzywiony, ale raczej nie przestępca a grubas to niebezpieczny człowiek. Na niektórych nagraniach zachowuje się jak 8 letnie dziecko zamknięte w
  • Odpowiedz