Aktywne Wpisy
lubieczipsy_ +157
Mem prześmiewczy, ale taka prawda. Europa jest coraz bardziej zacofana technologicznie względem USA a szczególnie Chin. Za niedługo będziemy już tylko skansenem dla klasy średniej z Chin i USA i jedyne co będziemy mieli do zaoferowania to zabytki i piękne krajobrazy.
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
gymw8nhnzd +3
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem #tinder #bekazpodludzi
Zagaduje brzydki manlet- pogarda, oskarżanie o g---t, wyśmianie
W sumie to prawda.
Tylko, że nie mam zamiaru tego zmieniać
A jak taki Karlito zacznie tylko iść w kierunku p0lki to ta już mordę w pałąk wykrzywi
po fotce wygląda na drogą (restauracje, limuzyna, podróże, biżuteria) ego w------e w kosmos, bez mejkapu pewnie solidne 4/10
No dobrze, tylko co to zmienia?
To co napisała jak najbardziej uważam za prawdziwe. Łapie się na tym, że robię tak jak ona o tym wspomona.
Gorzej, dobrze mi z tym.
W realu jest podobnie, tylko jedynym sygnałem tak naprawdę jest to czy laska się na Ciebie patrzy. Jak cie obczaja wzroskiem to znaczy, że cie podrywa. I może jak