Wpis z mikrobloga

@getin:
No dobrze, tylko co to zmienia?
To co napisała jak najbardziej uważam za prawdziwe. Łapie się na tym, że robię tak jak ona o tym wspomona.
Gorzej, dobrze mi z tym.
  • Odpowiedz
@AnonZarobas: może i napisała prawdę, ale jakoś zapomniała napisać, skąd to się wszystko wzięło, kto jest odpowiedzialny, kto wymusił takie zmiany. Nazywa facetów ciamajdami, ale zapomina o tym, kto tych facetów wychowuje.
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: Spoko, ale ona ma generalnie rację chociaż to się większości pewnie zwłaszcza na #logikarozowychpaskow nie spodoba inną sprawą jest to, że sama zawsze może zagadać, szok. Przeciętny chłopak/facet będzie teraz chodził po całym sklepie za jakąś laską patrząc jej na dupę, ale nie zagada, to o wiadomościach to też prawda ten kto widział prywatne dziewczyn ten wie, że to jak 6obcy wygląda. Typy które nie umieją pisać
  • Odpowiedz
  • 14
W minionym roku zagadałem z 30 lasek na żywo xD z 5 dało FB, z czego 3 były singielkami, i każda z tych 3 ucięła rozmowę po kilku wiadomościach. No ale zagaduj na żywo faceciku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: Jej się wszystko pomieszało, Tinder to aplikacja głównie do seksu. Gość 8-10 / 10, wystarczy, że napisze "wpadnij do mnie o 21:00" i ma dostawę szybciej niż w dominos. Reszta chłopaków po prostu jej nie podejdzie, i przesunie w lewo.

W realu jest podobnie, tylko jedynym sygnałem tak naprawdę jest to czy laska się na Ciebie patrzy. Jak cie obczaja wzroskiem to znaczy, że cie podrywa. I może jak
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon z doświadczenia wiem że ładne i bardzo ładne tak nie narzekają na facetów. Narzekają tylko przeciętne i brzydkie. Nagle jak dziewczyna jest ładna, to faceci nie są ciamajdami, zagadują i walczą jak lwy. Co za przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz