Aktywne Wpisy
mlody91pl +31
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Niemaco122 +624
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

źródło: fb457195255_536371638958704_6225188541292572713_n
PobierzJakoś mi się przypomniało (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: 1000040282
PobierzTo tak jakby do dziś na drogach królowały duże fiaty i maluchy
To tak jakby na drogach jeździly całkiem nowe samochody ale z karoserią malucha.
@MariuszLowKick: ciągle widzę jak ludzie za grosze sprzedają auta które były w rodzinie od nowości, zadbane, garażowane, ze śmiesznymi przebiegami poniżej 150 tys., niezawodne. I pozbywają się ich tylko dlatego, że stare.
Potem muszą dołożyć 2x tyle kasy i kupują od handlarza ulepa z
@siepan: brzmi jak całkiem dobry powód:) Nie każdy chce jeździć całe życie Oplem Corsą 2001, jeśli stać go na coś lepszego
Powodzenia w życiu w XXI w. z 60konną beczką albo 75konnym baleronem.
@lewymaro: czyli 2/3 historii lotnictwa to będzie B-52,
@nicspecjalnego: teraz modernizują B-52H do standardu B-52J - konkretnie egzemplarze wyprodukowane w latach 1960-1962 - a że B-52J mają latać do ~2060, to możliwe że USAF będzie latało stuletnimi samolotami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż, biorąc pod uwagę modernizacje, remonty, wymiany skrzydeł itp. to będą samoloty Tezeusza ( ͡° ͜ʖ
@ShortyLookMean: on jeszcze na grobie B-21 zatańczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)