Wpis z mikrobloga

Wygraliście kiedyś coś w jakiejś loterii albo konkursie z produktów spożywczych albo innej chemii?
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@silownia: samochód (Opel Adam), dwie grube wycieczki (1x Australia na 3 tyg, 1x Wyjazd na narty do CH), aparat, gopro, głośniki, plus jakieś vouchery i inne drobiazgi.
  • Odpowiedz
@silownia: wygrałem kiedyś Trackmania oraz Batman: Arkham Asylum, ale moją największą nagrodą było wygranie s----------a umysłowego i Aspergera.
  • Odpowiedz
100 zł w Namysłowie w obecnych czasach, a tak to jakieś 20 lat temu karton żelek jojo za granie w gry na ich stronie
Koszulki i albumy do kart Dragonball w chio
jakiś elektroniczny organizer za który mi później wysyłali żądania do zapłaty przez 10 lat ;D
  • Odpowiedz
@mike100: Miałem 12 na 13 w tym lotku. Jaki k---a szczęśliwy byłem bo kilka dni wcześniej za to było kilkanaście tysięcy. No to miałem z 20zł ¯\(ツ)/¯. Taka kolejka ze chyba wszyscy trafiali 13/13 albo 12/13.
  • Odpowiedz
@silownia: kilka razy się zdarzyło, wygralem zegarek z bravo sport i głośnik sony i jeszcze jakieś kosmetyki, polarowy bezrękawnik cheetos jak była promocja w jakiejś gazecie i trzeba było krzyżówkę wypełnić i wysłać rozwiązanie.
  • Odpowiedz
@silownia: w bravo sport plecak, czapkę i zegarek. Miał być plecak Nike Barcelony, czapka też, a zegarek gshock no bo bravo sport xD. Dostałem z d--y plecak high School musical - różowo - niebieski, czapkę roxie i zegarek Swatcha. To chociaż zegarek sobie zostawiłem xd.
Było też 4 w lotto ale rodzice zabrali pieniądze. A tak to gdy byłem w redakcji dostawałem fanty za bycie najlepszym - koszulki piłkarskie, książki,
  • Odpowiedz
  • 0
-zestaw LEGO, coś ala Ninjago za wysłanie kodu z jakichś jogurtów, bodajże Danonków
-myszkę Microsoft z gazety ( ͡º ͜ʖ͡º) CD-Action
-piłkę nożną z chipsów
  • Odpowiedz