Wpis z mikrobloga

Wygraliście kiedyś coś w jakiejś loterii albo konkursie z produktów spożywczych albo innej chemii?
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@silownia w 2002 roku wygrałem telefon Siemens M50 w konkursie na hasło reklamowe dla chipsów Chio xD matka chciała mnie zabić jak musiała płacić podatek od wygranej przy kurierze
  • Odpowiedz
@silownia: Kilka lat temu kupiłem TV od TCL pod xBox series X - wziąłem coś co pociągnie 4K@120hz. Znalazłem jakąś aplikacje do sterowania telewizorem i zacząłem się nią bawić. Po jakimś czasie widzę, że na górnym pasku jest reklama loterii producenta na zasadzie koła fortuny - można było kręcić raz dziennie przez miesiąc i wygrać różne nagrody. Myślę sobie - dobra, c--j zakręce. I tak z tego nic nie będzie.
  • Odpowiedz
@silownia: Big milka, paczkę chipsów (chyba w laysach to było?), w cheetosach kiedyś dawali ketchup do paczek to też trafiał się :D A z takich większych konkursów to jak był jakiś w produktach kinder, żeby zarejestrować paragon u nich na stronie to wygrałam jakąś książkę dla dzieci. Nie wiem jakiej to było jakości, bo od razu poszło do ciotki z dziećmi.
  • Odpowiedz
  • 1
@silownia jak tak czytam, to w starchipsach dużo ludzi faktycznie coś wygrało xD

A z osobistych to w lokalnym radiu był konkurs sms w 2002 roku żeby głosować na sportowca roku. No i do wygrania był telefon jakiś nokia, starter i piłka do nogi, babcia wysyłała smsy no i wygrała więc mówi wnusiu jedziemy po to, a tam k---y j----e tylko starter (5zl na koncie) i piłkę do nogi (w zimę)
  • Odpowiedz
Ja kiedyś wygrałem małe Laysy że zdrapki. Potem nie dało się już nic wygrac bez rejestracji paragonu, kodu z paczki, podania nr telefonu i zgody na pobranie narządów, wiec niech się pielolą. Poza tym czipsy kosztują >10zł, a te malutkie 30gr wycofali
  • Odpowiedz
@silownia: na wykopie wygrałem kilogram papryczek chilli. Ale musiałem odmówić bo mam kilka kilo z własnego ogródka i nie jestem w stanie tego przejeść. Wgl plusowałem na ślepo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@silownia: 200zł (kiedy było coś warte) z promo wody mineralnej, wielką flaszkę wódki ze szklankami, jakieś maskotki, bryloczki, płytę z muzą.
  • Odpowiedz